Teplota
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
dokud na nich udrzis ruku :-DDD
pojistka nema smysl = nespolehliva masina urazenej nastroj a znicenej material kdyz se ti odstavi jedna osa
motory pouzivej v ramci jejich provoznich parametru nebo vymen za vhodnejsi
pojistka nema smysl = nespolehliva masina urazenej nastroj a znicenej material kdyz se ti odstavi jedna osa
motory pouzivej v ramci jejich provoznich parametru nebo vymen za vhodnejsi
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Jedna moznost me napadla ... navazat pauzu a pokracovani v programu V EMC na nejaky input signaly a enable odpojit tak ze EMC o tom nebude vedet (predpokladam ze EMC necte v prubehu programu realny stav enable pinu).
Jde o to ze kdyz uz se motor(y) prehreje tak nechci prijit o obrobek, a ne zas aby pak masina stala nez si toho vsimnu...
tak mi dochazi, vhodne bude asi aji vypout na tu dobu vreteno.
Jde o to ze kdyz uz se motor(y) prehreje tak nechci prijit o obrobek, a ne zas aby pak masina stala nez si toho vsimnu...
tak mi dochazi, vhodne bude asi aji vypout na tu dobu vreteno.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
teoreticky by to asi tak slo vyresit, emc by mohlo dobrzdit a stat ale kdyz zastavis v rezu tak ti tam nastroj udela zlabek ktery bude na povrchu patrny
rozhdne je nekde neco spatne res problem ne symptomy
kdyz prijdes k doktorovi ze tak moc kejchas as se prastis hlavou o stul tak taky nebudes stastnej kdyz ti da obvaz na celo aby jsi ho nemel omlaceny
rozhdne je nekde neco spatne res problem ne symptomy
kdyz prijdes k doktorovi ze tak moc kejchas as se prastis hlavou o stul tak taky nebudes stastnej kdyz ti da obvaz na celo aby jsi ho nemel omlaceny
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
rozumnej driver s powerdownem ti dokaze provozovat motory spolehlive vlazny bez ztraty vykonu
co mas za drivery?
motory topej v pripade spatneho driveru nebo kdyz z 1Nm motoru delas 2Nm motor osolenim proudu
co mas za drivery?
motory topej v pripade spatneho driveru nebo kdyz z 1Nm motoru delas 2Nm motor osolenim proudu
No podle mě se motory mají točit a né hřát když stojí, takže pokud motor má stát delší dobu, určitě snížit proud vinutím, ale ne za tu cenu, že se ti motor utrhne a neudrží pozici. Pokud snižování proudu nepomáhá a pořád se hřeje, určitě pomůže dlouhý hod motorem do kopřiv 

Když už se mluví o tom decay mode, jak se na TB6560 zapne mixed decay a jaký režim je nejvýhodnější? Nějak to z datasheetu nechápu a tady na fóru ani na internetu to nemůžu najít.ryu píše:Pouzivam driver tb6560.
Jeste zkusim mrknout na nastaveni decay mode, moc jsem zatim tuto cast datasheetu nestudoval tak presne nevim co to vlastne dela.
sidonie: Koprivy budou az za dva mesice, staci do potoka ? Tam by se mely lip chladit.