SVF
Včera jsem to zhruba počítal, něco kolem 42000,- je to už konečná částka. Možná ještě 8 ks kuželových soukolí na frézovací hlavu ale to budu řešit až časem.Teď to chci hlavně co nejdřív dodělat a uklidit dílnu, už se tam nemůžu pohnout.
42000? neuteklo ti někde nějaké číslo? to bys musel veškeré věci někde vyšetřit, jinak i za materiál dáš víc..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
S takovou příznivou výrobní cenou ,věřím že by stroj zakoupila většina z nás okamžitě do své dílny i se značným ziskem pro Tebe
Jinak chválím a obdivuji nedostižný vzor jistě nás všech co pozorně sledují Tvůj začátek a téměř již konec

Jinak chválím a obdivuji nedostižný vzor jistě nás všech co pozorně sledují Tvůj začátek a téměř již konec

Ta cena se mně zdán nereálná, i když si děláš všechno kromě některých komponentů sám. Jinak ale klobouk dolů, je to nádherná a profesionální práce. Těším se na celkový pohled a pak na nějaké ukázky výrobků.
NC soustruhy s ŘS Sinumerik 810T a 840D, YASNAC LX3. CAM KOVOPROG 2.7 až 4.13
Jsem si myslel že Vás ta cena poškádlí
, ale tak padla otázka "kolik jsem do toho narval" Každý máme jiné možnosti.
Jen zhruba : lin. vedení 16000
serva + meniče na osy 1000
servo + motor vřetene 8000
PC + mesa + monitor 5500
kul. šrouby 4500
hydraulika 1000
mat. stůl 1200
beton 1500
+ nějaké drobnosti
Plus cca 800 hodin práce.

Jen zhruba : lin. vedení 16000
serva + meniče na osy 1000
servo + motor vřetene 8000
PC + mesa + monitor 5500
kul. šrouby 4500
hydraulika 1000
mat. stůl 1200
beton 1500
+ nějaké drobnosti
Plus cca 800 hodin práce.
Přidávám pár fotek a prosím o radu. Řeším naplnění hydr. akumulátoru ten co jsem koupil je prázdný
.Provozní tlak bude v rozsahu 3,5 - 5 Mpa na kolik to nechat naplnit a kde? Jestli uvažuju správně tak by to mělo být na těch 3,5 Mpa. Obešel sem pár pneuservisú ale všude maji redukčáky do 1,5 Mpa a v auto servisu mi neporadili. Ten KLIMEX co radil citronek je bohužel v Mělníku. Nevíte o někom kdo to plní v okolí Prostějova.

-
ahoj, nic o tom nevim, ale zajimalo by me k cemu takovej hydr. akumulátor na masine slouzi?