POMLUVIT

lapa
medaile za lepsi forum

1. 9. 2011, 7:42

Mirek-Gravos píše:Do haje Lapo, kolik ti je ?
Neřeknu a neřeknu :D , ale už spadám do té kategorie, co v našem mladém/dynamickém státě (nebo firmách ? s kindermanagementem) přestává být perspektivní :D.

Ale možná se někdy potkáme osobně, pořád koketuji s myšlenkou na Armote a GVE84.
Ale nejdřív musím dostavět strojek ... a to se poněkud vleče :) . Snad je smrt je ještě někde daleko ... :lol:
Mirek-Gravos
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

1. 9. 2011, 7:56

Tak nerikej. Ja se s tou mrskou, zubatou, hnusnou, co bych povidal..Nedam a nedam, ani nahodou (teda az ted).
Tak se proste zastav u nas. Treba budu uzitecny, ja uz skoro vsechno vim :lol: .
Budu se moc tesit!
M.
8-bit

1. 9. 2011, 9:57

Mirek-Gravos:
Jsem z druhé strany republiky (Bečva Valley).
Nee, tohle jsem bohužel už nezažil (frézka co stavím bude diplomka), teda kdysi dávno jsme u kámoše vyhrabali něco takového jako starožitnost, ale nebylo to schopno načíst kazetu, tak to putovalo zpátky a třeba to za pár desítek let prodá do musea :-) Nick vznikl z toho že se zabývám mikrokontrolery.

Paik:
Tím pádem moje pojmenování "něco jako zápich na vnitřním rohu" asi sedí nejlíp :D Asi nebude na škodu to implementovat do návrhu.
K tomu uložení kuličkáčů- hodlám použít tato
http://www.dimensor.cz/produkty/prumysl ... 05322.html" onclick="window.open(this.href);return false;
labilní ložiska, takže podle mě se to pohnout nemá kam. Maximálně tak kolmo na šroub, ale tady zase nemá proč a i kdyby tak by se to jenom vyrovnalo. Nemá s tím tady někdo zkušenosti?
Ohledně toho svařování bude asi fakt nejlepší vyhrabat nějaký kus pásoviny a zkusit co to dělá. Samozřejmě nemyslel jsem posmrkat po vrchu ale svařovat to po malých částech na různých místech. Ještě projdu fórum a pozjišťuju jak jste ty svoje luxusní mašiny svařovali :-)
Paik

1. 9. 2011, 10:49

Ty luxusni masiny typu SVF jsou svarovany peclive a do hloubky a potom ofrezovany a zaskrabany..je to drina

diplomka??..me s tim vyhodil. ze je to otrocina :-Don totize nevi co to obnasi...kde studujes?
8-bit

2. 9. 2011, 12:01

VUT FEKT :D Exotovi kterého mám jako vedoucího se to ze začátku zdálo málo a prohlásil že je to tak na bakalářku :twisted: Ale schválil mi to. Dělám k tomu ještě USB interpolační jednotku a ovládací soft, jak bylo od začátku plánováno :lol:

Progress: Vykoumal jsem uchycení koncáků a kabelových řetězů, a teďka vidím že mi tam chybí docela zásadní věc. Taky jste mě mohli varovat že bez nějakých odpadních děr se mi z toho budou celkem blbě vymetat špony :D
Odpovědět

Zpět na „Zacinam stavet a nevim jak na to“