návod SU32
-
Omlouvám se že jsem dlouho neodpovídal ale návod je uložen http://www.uloz.to/9402744/navod-su32-zip" onclick="window.open(this.href);return false; heslo soustruh
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to je to takovy problem to sem dat rovnou?
- Přílohy
-
- navod-su32.ZIP
- (58.65 MiB) Staženo 1459 x
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
ja se pokoušel ale nešlo mi torobokop píše:to je to takovy problem to sem dat rovnou?
-
dlouho to načítalo a nic jako by to bylo moc velkýrobokop píše:A co tp delalo/nedelalo
nevíte někdo jaký je rozdíl mezi SU32 a SUI32?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Rozměry zhruba stejné až na točnou délku. SUI se dělali 750 a 1000, SU 500 a 750. SUI má motor 4 kW, ten druhý 5.5. SUI je asi o 200 kilo těžší, má necelých 1500 kilo. SUI 32 má mám pocit že rychloposuvy. Průchod vřetene nevím, ale SU32 má 36.
Někdo mi povídal, že má SUI taky hydraulické přesouvání kol v převodovce, ale to si myslím, že je blbost, protože to má normálně páky na vřeteníku.
Někdo mi povídal, že má SUI taky hydraulické přesouvání kol v převodovce, ale to si myslím, že je blbost, protože to má normálně páky na vřeteníku.
Sběratel strojů :-)
SUI ma hydraulicke spojky do oboch smerov + hydraulicku brzdu vretena, za vretenikom ma velku prevodovku s touto hydraulikov, myslim ze ma vacsi rozsah rychlosti tim padom.capumpor píše:Rozměry zhruba stejné až na točnou délku. SUI se dělali 750 a 1000, SU 500 a 750. SUI má motor 4 kW, ten druhý 5.5. SUI je asi o 200 kilo těžší, má necelých 1500 kilo. SUI 32 má mám pocit že rychloposuvy. Průchod vřetene nevím, ale SU32 má 36.
A je zařazeno?
Pod odklápěcím krytem je červená bedýnka s prolisovaným plechem tak pod něj se koukni jestli se točí kolečka. Jestli ne je problém na předloze, jestli ano tak v nortonce. Ustříhlé pero nebo kolík, očesané kolečko nebo rozházené přesouvače.
Doporučuji stáhnout a proštudovat dokumentaci.

Pod odklápěcím krytem je červená bedýnka s prolisovaným plechem tak pod něj se koukni jestli se točí kolečka. Jestli ne je problém na předloze, jestli ano tak v nortonce. Ustříhlé pero nebo kolík, očesané kolečko nebo rozházené přesouvače.
Doporučuji stáhnout a proštudovat dokumentaci.
Sběratel strojů :-)