Pomoc se soustruhem Nakamura
-
Baterky vypadaj v pořádku dávaj 4,8 V a poradili mi kde kouknout na parametry a ty vypadaj také že jsou zadaný.Radek-B píše:Tak bych tipl ze ti ve stroji umrela zalozni baterie a stroj nema konstanty, zajimave ze vubec jede.
-
Tak dneska se mi povedlo odblokovat alarm a zase to pomocí kolečka kousek povijelo vzhuru odblokoval jsem to ručním zmáčknutím odšroubovaného koncáku a resetem popojelo to pát desetin a zase to padlo do alarmu nechalo mne to pouze točit už jen směrem mínus i když jsem byl dole a mělo by to povolit právě točit jen na horu jako by to bylo obráceně . Tak nevím možná bych se mněl pokusit vytočit pomocí nějakého klíče osu ručně na horuale nikde jsem nenašel kde točit.
-
Chtěl jsem se zeptat nemužu najít čím a kde točit pokud bych chtěl posouvat osou ručně a bez serva.A jestli je tohle na obrázku brzda.Dale na adruhém obrázku je pístnice zjistil jsem že je u ní utržený šroub kterým byla přidělána k ose tím asi vyrovnával soustruh váhu osy .Tak nevím jestli to nebuže být duvod sjižděním osy vlastní vahou po vypnutí systemu.
-
Tak NC už se mi konečně povedlo rozběhat ted se mi nedaří připojit k PC přez RS232 chtěl bych se zeptat nemáte někdo možnost naskenovat návod systemu Fanuc 3T-C .Díky. Zítra se jedu podívat na návod na system Oi T tak nevím jak moc to bude jiné .Ovládání vypadá stejné.