Jak má správně reagovat systém na tento program. Má opsat kružnici o 360 stupňú nebo příkaz ignorovat a pokračovat dalším řádkem. Je možné aby nějaký CAM vytvořil dráhu s tak krátkým rádiusem že by byly stejné souřadnice.
GO X10 Y10
G2 X10 Y10 I-10 J-10
G2
podle mě neudělá nic, já když takhle psal ručně kružnice, tak jsem je musel rozepsat
GO X10 Y10
G2 X-10 Y10 R10
G2 X10 Y10 R10
pak to funguje
GO X10 Y10
G2 X-10 Y10 R10
G2 X10 Y10 R10
pak to funguje
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Tak jsem to zkoušel na ruzných simulatorech a v každém to fungovalo jinak, někde to opsalo kružnici a jinde nic. A objevil se mi další problém. Stejný program ve dvou simulátorech. Kde je chyba?
- Přílohy
-
- FESSOR.H
- (10.56 KiB) Staženo 268 x
mimochodem co je to za simulatory? jsou nějaké free?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu