osa A
-
- Kontaktovat uživatele:
četl. ale jak napsat příkaz pro otáčení A? Před G2(G3) XYIJ? Co tam zadat za parametry? Jak definovat, že motor má 200 kroků na 360° Ikdyž zadám, že A je Angular, tak stejně v Motor tuning se mě to ptá na veličinu počet kroků na mm.
http://www.hsoft.cz
v motortuning zadej počet kroků 1.8 protože 360/200 je 1,8 pokud nepoužíváš další dělení kroku a nebo převodovku
jinak žádný příkaz nedáváš pouze zašktneš tandenciální nůž v 5 obrazovce vše je automatické a ukáže se ti v pravém rohu kolečko se šipkou tady je nastavení motoru tu rychlost si musíš napsat podle sebe těch 100 jsem jen tak tipnul ale možná že to je moc další duležité nastavení a mužeš si přiřadit i klávesové zkratky třeba L a P pro ruční polohování
jinak žádný příkaz nedáváš pouze zašktneš tandenciální nůž v 5 obrazovce vše je automatické a ukáže se ti v pravém rohu kolečko se šipkou tady je nastavení motoru tu rychlost si musíš napsat podle sebe těch 100 jsem jen tak tipnul ale možná že to je moc další duležité nastavení a mužeš si přiřadit i klávesové zkratky třeba L a P pro ruční polohování