ted jsem si spoměl že jeden znamej děla podejce bosshe. zeptam se ho na to a dam ti vědět.
hod sem fotku te frezy . nebo nějký odkaz alespoň.
odkud jseš? za těch 20 let co dělam a jezdím ruzně mam spoustu znamejch i na slovensku. možná bych ti někoho doporučil.
Lavotociva freza
Kvako1 píše:ted jsem si spoměl že jeden znamej děla podejce bosshe. zeptam se ho na to a dam ti vědět.
hod sem fotku te frezy . nebo nějký odkaz alespoň.
odkud jseš? za těch 20 let co dělam a jezdím ruzně mam spoustu znamejch i na slovensku. možná bych ti někoho doporučil.
je to freza standardná bosch ggs 27... Nevie mi to niekto prerobit ? Vsetko mu zaplatím, a dám aj navyše... Dakujem za každú snahu mi pomoct.7
ináč tel. na mna je 0905959199 ...
Ahoj. tak ten znamej mi řekl že ty frezy se levotočivé nevírabi už několik let. bužel maj takovou polityku že jak vyjde nova řada ty starší už nedělají a nedělají ani nahradní díly. takže se nedá sehnat ani nahradní rotor. 

tak ti nezbyde než koupit pravou a nechat přepojit , zřejmě nebude mít výkon a bude sršet takže bud převinout rotor podle té původní nebo můžou mít jen pootočený stator v pouzdře , tak by to pak nebyl problém ,
Chlapy, obvolal som servisy elektro vecí
a všade sa od toho odtahujú. Ked som im spomenul o čo sa jedná, ani dopovedat ma nikto nenechal... Pozná niekto niekoho kto by sa podujal niečo take upravit ? Rád mu snahu odmením šuchotavými papierikmi ...