jsem zde nový a čekám od vás zkušených borců tvrdou kritiku

Mašinku jsem si chtěl postavit už dříve, ale až teď jsem se k tomu odhodlal, přičemž tomu pomohlo to, že mašinku jsem využil i jako studentskou práci .
Frézku jsem vytvářel v Autodesk Inventoru (v. 2010), jde o portálovku s pracovními rozjezdy 800x520x120. Posuvové jednotky tvoří trapézové šrouby 16x4 mm s plastovou maticí poháněné třemi krokovými motory ( 1.9Nm ) a vodící plochy - podepřené tyče ( pr.20mm ) . Lože jsou svařované z U profilu 120mm, portál je z ocel. výpalků tl. 10mm V ose Z je hřídel KM spojená se šroubem pomocí pružné spojky, v osách X,Y je převod ( 1:1 ) z KM na šrouby přes ozubené řemenice ( HTD 18-5M-09 ). Vřeteno- Kress FME 800W, napájecí zdroj -24V 350W, driver- klasika modrá čína, řídící software- Mach3.
Protože frézka není ještě zcela hotová, tak pracuji na elektronice ( koncové a referenční spínače, vřeteno spojit s deskou a řídit jej Machem, central stop,... ), další věc je pracovní stůl, který se stal kamenem úrazu, protože ceny, za které se dá stůl pořídit v nejlevnější kategorii, je pro mě celkem zdrcující, takže zatím jsem opravdu jen dočasně a na odzkoušení použil obyč, dřevotřískovou desku ( alespoň to nástroj tolik nebolí

Děkuji za každou kritiku a připomínky

( přikládám nějaké foto ze stavby a "hotové frézky " http://antelv.rajce.idnes.cz/prvotina )