Máš ich slubenemarek píše:A budeš si je teda nechávat, nebo půjdou dolů. Já jen abych věděl. kdyby sis je nechával, objednám si nové.
CNC router na drevo
Nějaké nové dílce mám, ale není na výrobu moc času, tak to přibývá pomalu..
S pozdravem Marek
Chalani tak mi dorazili motory 60STH88 - krokový 2-fázový motor 3Nm z cnc shopu s drivermi M542 neskutočná paráda
Maximalna spokojnost lieta to aj 6000mm/min ale tam uz mam rozvybrovanu mašinu kvoli 16mm trapezu o dlžke 1200mm
takze další upgrade bude guličkový šrob na os X ....... a teraz otázka na vás.... aku hrubku šrobu? 20 či 25mm? otáčam šrobom nie maticou.
Hoj tak dražky su narezane - tretia fotka od vrchu.... je to telecaster krk takze bude z jedneho kusu javoru a prazce pojdu tie širšie jumbo takze ta dražka stači 0.8mm a na to mam frezičkuProt píše:Nadhera...cim a jak budes rezat drazky na prazce...taky na cnc ? Ja kdyz jsem si delal takovou sranda kytaru, tak jsem to rezal nejakou pilkou z OBI co mela 0.4mm.
A musím velmi podakovat Mikimu ktorý je uplny expert kreslitel
DakujemThomeeque píše:Nádhera! Líbí o to víc, že tele ještě nemám
Kolego, chtěl bych ti trochu vyvézt z omylu. Já se potím při daleko jiných příležitostech
, a práce u pc to fakt není... Už máš nachystané dřevo? Kdy do něho teda řízneš??
S pozdravem Marek
Hehe to ja mam v izbe tak 35 stupnov takze ja sa pri pc fakt zapotímmarek píše:Kolego, chtěl bych ti trochu vyvézt z omylu. Já se potím při daleko jiných příležitostech, a práce u pc to fakt není... Už máš nachystané dřevo? Kdy do něho teda řízneš??
No moc pěkné, gratuluji, jak dlouho to jelo??
S pozdravem Marek