CNC pro vypalování firemních log a popisů do dřeva
-
Lubos > jelikož se tim živíš, ty sám máš spíš produkční stroj od nějaké firmy nebo postavený či přestavený do tvých představ? Ad stroj z ebay, takže se toho zas tak bát nemusím, a předpokládám že to je v tuto chvíli nejlevnější řešení.
Mám běžnou čínu, pár úprav jsem dělal a odstranoval pár problémů už když stroj přijel. Několik jsem jich tu oživoval a většinou jsou to jen drobné mouchy a na to co člověk po tom chce to stačí. Ted si chci postavit malej jednoučelák cca 500x300 mm už na to mám skoro všechno nakoupené jen mi chybí řemeny, řemeničky a domečky k nim. Pak začnu stavit a dám to sem , ale ted není vůbec čas, dodělávám nějaké komponenty na létající kolo a mám hlavu jak pátrací balon. 

XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
Máš něco společného s těmadle nebo se je snažíš předběhnout?lubos píše:dodělávám nějaké komponenty na létající kolo a mám hlavu jak pátrací balon.

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
pohony mají ode mě, týden před brnem jsem to celé s kolegou osazoval. Ted to bude na ruzných akcích a pak se to dodělá, zalétá a třeba se najde i nějaký blázen co si na to vleze.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156