Tak jsem se dneska vytočil do vrtule, chtěl jsem si vyčistil pilouse, mimochodem kterého jsem kupoval jako nového před třičtvrtě rokem

. Samozřejmě komplet i s prachem na lakovaném rameni a svěráku. běžně když nevím čím je to nabarvené, tak vezmu první líh a většinou je to super, když nejde tak syntetika a pak aceton. Tak jsem dal líh na hadru a začal stírat, šlo to nádherně až do té doby, než jsem se podíval na hadru

, bylo to i s barvou

, co udělalo jen na zkoušku ředilo už ani nebudu psát. Nejenom, že to ty kurvy ani nevykytují a jen to tak popráší tím "jakoby moderním" nástřikem přímo na odlitek, ale navíc podle mě to stejně stříkají v číně, kde si to pilous nechá odlívat jak jsem se dozvěděl při tom třičtvrtěroku co jsem na to po zaplacení zálohy čekal................
že to ale ty šmejdi natírají lihovýma fixama mě dostalo, jsem fakt nasranej

, příští týden to teda rozhodně budu řešit, protože tohle je sajrajt nejhrubšího kalibru, je mě úplně jedno jestli to dojede nějakej číman nastříkat, ale něco s tím udělají.................celou dobu jsem se divil, že se na tom ta špína tak drží, ani hovado to z toho nedostane
Tady je to už všechno hore kokotom...........ach jo