Právě jsem se vrátil z dovči a tak ani nevím, zda jsi už vykompenzoval cenu kompletu, nebo i jen dílů pro poskládání. Pokud né, tak si už sedni a počítej, myslím že na to už čeká dost lidí.

Ano mohu potvrdit - I já "čekám na signál... " a ten nepřichází ...potraviny píše: ani nevím, zda jsi už vykompenzoval cenu kompletu, nebo i jen dílů pro poskládání. Pokud né, tak si už sedni a počítej, myslím že na to už čeká dost lidí.
Jo to bylo tuším na ten South Bend že?, tak to jsme se bavili spolu, že to chce komplet změřit suport(rozteče os zabírajících kol), nafotit, spočítat případně zjistit jaký tam je hřeben (modul nebo D.P.) počty zubů pastorku do hřebene a hlavně ty fotky aby bylo jasné jak to tam vůbec vypadá a jestli by to šlo technicky tam sólo umístittom ltr píše:Cena je velmi slušná podlen mě..ještě kdyby jste měl čas na individuální uzpůsobení na ten muj stroj
Francotirador píše:Kam až bude vylepšování pokračovat? Strojní posuv příčného suportu?
http://www.tumlikovo.cz/precizni-pakovy ... ruhu-mn80/" onclick="window.open(this.href);return false; ke strojnímu posuvu příčného posuvu to má dalekotumlik píše:Francotirador: nech se překvapit budeš koukat, každopádně jsem si dal cíl konečně tu MN80 poskládat nainstalovat na stůl a pravděpodobně ......
Francotirador píše:Tohle by se mi líbilo hodně, i když je jasné, že to nebude nejlevnější měl bych o suportík zájem.
Počítá se s malou sérií (v dohledné době) tak jako u sady pro odměřování podélného posuvu?