Nožové držáky DCMT, CCMT 10x10(12)mm, 8x8mm aktualizováno!

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
Hellraiser17

9. 7. 2012, 1:33

Já si jedno céčko vezmu... sz... :D
Engineer
Kontaktovat uživatele:

4. 9. 2012, 11:15

Do konce listopadu tu máme akci "ŠPÓNOVNÉ" :lol: Jakýkoliv nožík z nabídky s pěti kusy plátků za 500,-Kč !!!!
Naposledy upravil(a) Engineer dne 13. 6. 2013, 12:41, celkem upraveno 1 x.
Engineer
Kontaktovat uživatele:

2. 11. 2012, 5:01

UPPPP. :D

Pro případné majitele ještě menších soustruhů, kteří upnou jen nože vysoké 8mm mohu provést úpravu držáků resp. jejich snížení tak aby šly upnout !!!!
Juro

25. 11. 2012, 6:39

Enginner, vedel by si mi vyrobiť držiaky na tieto destičky? WCMT 06 t3 04e a DNMG 15 06 08e. Mám ich vela ale žiaden držiak.
Přílohy
platky.JPG
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
Engineer
Kontaktovat uživatele:

25. 11. 2012, 9:12

Udělat se dá prakticky jakejkoliv držák, ale obávám se, že Tě levněji vyjde nákup kudly u Hoffmana a nebo lovit na Aukru. Jeden držák bude zahrnovat s přípravou tak 4-6 hodin, když to půjde dobře. Z toho je Ti určitě jasný, že nebude za 350,- jako ty co tady nabízím (po odečtu aukrový ceny plátků) .... Vyplatilo vy se Ti to asi jen v případě, že bys těch držáků bral výrazně více než jeden kus od typu.
Juro

25. 11. 2012, 9:20

OK , myslel som že to robíš seriovo niekde v práci. V poriadku . Už som pozeral na bazoši.
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
Thomeeque

25. 6. 2013, 3:36

Engineer píše:Do konce listopadu tu máme akci "ŠPÓNOVNÉ" :lol: Jakýkoliv nožík z nabídky s pěti kusy plátků za 500,-Kč !!!!
Kterej listopad jsi myslel? :) T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Engineer
Kontaktovat uživatele:

25. 6. 2013, 8:43

Thomeeque píše:
Engineer píše:Do konce listopadu tu máme akci "ŠPÓNOVNÉ" :lol: Jakýkoliv nožík z nabídky s pěti kusy plátků za 500,-Kč !!!!
Kterej listopad jsi myslel? :) T.
Darum vložení 4. září 2012 tak je to snad jasný kterej to byl listopad.... :)
Pokud máš o něco zájem tak tu mám prakticky poslední kusy (rozměr držáku vesměs 10x12mm) a bohužel už jen za původní cenu 600,- za sadu, jelikož došly dříve nakoupený levný destičky a to co jsem ještě sehnal k doplnění vyrobených držáků už mi nedává žádný prostor ke slevě. :(
Chceš otestovat mazlíka? :D
Thomeeque

25. 6. 2013, 9:44

Engineer píše:Darum vložení 4. září 2012 tak je to snad jasný kterej to byl listopad.... :)
Fórek, no ;)
Engineer píše:Pokud máš o něco zájem tak tu mám prakticky poslední kusy (rozměr držáku vesměs 10x12mm) a bohužel už jen za původní cenu 600,- za sadu, jelikož došly dříve nakoupený levný destičky a to co jsem ještě sehnal k doplnění vyrobených držáků už mi nedává žádný prostor ke slevě. :(
OK, díky, budu si teprv muset udělat jasno v tom, co vlastně potřebuju, jaký rozměry a tak, zatím spíš rekogniskuji terén..
Engineer píše:Chceš otestovat mazlíka? :D
Hehe, no jo (měl by dorazit zejtra) :) I když na otestování by tam nějaký nožík měl být přibalen, toto už jsem myslel na seriózní práci 8)

Zatim díky, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Engineer
Kontaktovat uživatele:

25. 6. 2013, 10:14

Jasně až budeš mít mazlíka doma, pořešíš víc...
Kdyžtak se pak ozvi. :wink:
Jinak uvažuju, že bych ještě k těmhle nožům udělal jeden držák do otvoru když už mám na to program a nástroje na lůžko destičky, ale průserem je, že už se těžko shánějí tyhle malý typy plátků za dobrý peníz. :(
testone
Sponzor fora

25. 6. 2013, 11:02

Z jakýho materiálu to děláš?
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Pruduch

26. 6. 2013, 8:19

Dovolil bych si skromný dotaz - dá se zjistit přesný označení těch plátků? Nerad bych si ty nože zničil tím že je vezmu na nevhodný materiál. Zatím jsem s nima dělal jen mosaz a Al ale nevím jak s ocelí a dalšíma materiálama.
RaS

26. 6. 2013, 8:38

Pruduch píše:Dovolil bych si skromný dotaz - dá se zjistit přesný označení těch plátků? Nerad bych si ty nože zničil tím že je vezmu na nevhodný materiál. Zatím jsem s nima dělal jen mosaz a Al ale nevím jak s ocelí a dalšíma materiálama.
nevím tedy jaké plátky k tomu dodal, ale jsou to běžné plátky které se dají sehnat v X provedeních od hrubovacích po dokončovací na ocel, hliník cokoliv..takže jednoho krásného dne ti stejně dojdou a budeš muset řešit nové.. tak sleduj aukro a dost často se to tam objevuje za 2-500 krabička, jen vysledovat svůj typ..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Pruduch

26. 6. 2013, 10:18

Ale já bych potřeboval vědět typ těch, co u držáků byly. Asi jsem to blbě napsal, ale opravdu nejsem idiot - prostě bych rád věděl typ (resp. materiál) destiček co Engineer dodal s držákem (a označení nevím, byly jen v igelitu). A nepsal jsem to přes SZ, protože jsem předpokládal, že by to mohlo zajímat i ostatní co ty nože kupovali. Dotaz tedy byl na Engineera, pokud to nebylo jasné...
Engineer
Kontaktovat uživatele:

27. 6. 2013, 1:56

Pruduch píše:Dovolil bych si skromný dotaz - dá se zjistit přesný označení těch plátků? Nerad bych si ty nože zničil tím že je vezmu na nevhodný materiál. Zatím jsem s nima dělal jen mosaz a Al ale nevím jak s ocelí a dalšíma materiálama.
Bohužel typ přesně nevím, jen že to byl "Pramet a prý typ EU" ... vyzkoušel jsem je a fungují jak na dural, Ms i ocel, ale pochopitelně, že to je spíš na jemnější práci. Typy EU a EUR jsou podle katalogu na jemné a dokončovací soustružení.
V týhle velikosti ale nejsou ty plátky nikdy na moc velkou špónu (katalog mně skoro až zaskočil jak malý špóny u CCMT6... doporučuje.) Nehledě na to že to samozřejmě není jen o plátku, ale taky o výkonu soustruhu. :wink:
Mám ten plátek v CNC soustruhu a po 0,5-1mm z průměru jsem tím dělal 11500 i 12050, ale taky třeba normalizačně vyžíhanou nástrojovku 19320. Vše vcelku v pohodě a plátek zatím drží.
Dělám s ním občas na Schaublin 102, kde dokáže vzít i cca 2-3mm z průměru do oceli, ale to už je dokonce snad i za hranou toho co radí katalog. :)
Odpovědět

Zpět na „Prodej“