Fact > Na help desku mi i upravili post processor. Co víc chtít

[/quote]tomik.tk píše: ↑16. 4. 2022, 7:19 tak tohle jsou presne vymluvy autoru fusionuja potrebuju makat a ne koukat na video ...
tomik.
Pritom ako menia ficury a GUI posledne 2 roky by ten manual asi bol k nicomu...
mozno ked to bude ako tak odladene tak spravia![]()
Mne osobne nevadi sa rozkoukat a precitat si co ktora funkcia robi, ku kazdej veci je vo fusione popis s obrazko co to robi atd. Staci ked na tom podrzis kurzor, a ked mi nieco fakt nejde tak si pozriem videjko. Zakladne modelovanie je rovnake skoro v kazdom 3d cade, akurat uz tie pokrocilejsie ako napr loft, sweep maju svoje specifika, a neviem ci zrovna toto by bolo rychlejsie precitat v knizke ked v tom videu ti za 10 min povie toho mraky, a ty to vyskusas a aj to obcas nefunguje tak ako chces
Ak sa to clovek chce naucit tak najlepsie je chytit si realny predmet do ruky a skusit namodelovat, to knizkou stylom step by step nenahradis kedze nevies suvislosti a postupnosti ( ked si novacik), tym padom nevies co mas hladat.
Je tam strategie Trace a ta jede středem nástroje. Já ji používám hlavně pro gravírování, jde jí označit i text ve formě sketche ...LukasGunther píše: ↑2. 11. 2022, 8:55 Pánové nemůžu nikde najít v Cam jednu věc.
Chci udělat 2D konturu. Oznacim si jí, ale chci aby nastroj jel po konture stredem nastroje. Je to vubec možné?
Co jsem zjistil tak kdyz si zadam 90 stupnovy srazec tak tím to jde. Ale kdyz zadam valcovou frezu nic...
Kterou myslíš??Lukas_2 píše: ↑2. 11. 2022, 11:38Je tam strategie Trace a ta jede středem nástroje. Já ji používám hlavně pro gravírování, jde jí označit i text ve formě sketche ...LukasGunther píše: ↑2. 11. 2022, 8:55 Pánové nemůžu nikde najít v Cam jednu věc.
Chci udělat 2D konturu. Oznacim si jí, ale chci aby nastroj jel po konture stredem nastroje. Je to vubec možné?
Co jsem zjistil tak kdyz si zadam 90 stupnovy srazec tak tím to jde. Ale kdyz zadam valcovou frezu nic...
SledovatLukasGunther píše: ↑2. 11. 2022, 12:16Kterou myslíš??Lukas_2 píše: ↑2. 11. 2022, 11:38Je tam strategie Trace a ta jede středem nástroje. Já ji používám hlavně pro gravírování, jde jí označit i text ve formě sketche ...LukasGunther píše: ↑2. 11. 2022, 8:55 Pánové nemůžu nikde najít v Cam jednu věc.