ale chcem vidiet to kombo ktore by doma spachal z klasiky MMA na MAG... nie zeby nie ale to radsej slusnu masinu z druhej ruky v original stave

Tohle asi nebude velký problém pro výrobce invertoru (proto jsem psal ten dotaz, kde se bere ta cena COček), protože tam prostě naladí ve firmware jiný průběh napětí a proudů.filla píše:jeste jedna moznost, jak ke kvalitnejsi mig, pokud mas dobrou mma, tak si dokup horak, podavac dratu, ventil a napoj to na mma
Mně by se líbilo také něco takového, měl jsem vyhídnutou kombi mašinu Stahlwerk, ale cena je poněkud jinde i když je to čínaMex píše:...se dala použít i jako invertor pro MMA...
Dle mého laického úsudku bude rozdíl ve zdrojích:Mex píše:...Co je na těch drahých a velkých svářečkách tak odlišné od malých...
...Nebo mi tady něco nějak zásadně nedochází?
Díky.Pruduch píše:Kromě odbočkových klasik typu OMI165/205, Alfin, ETP apod stojí za zvážení invertorovej Jasic 160 . Hodně to lidi chválí, kolega má silnější 250 a taky si pochvaluje - svařuje to líp než odbočkový trafo jak v CO2 tak ve směsi. Odkaz dám první co vypad z googlu.. s firmou nemám nic společnýho http://chobola.cz/svareci-stroje/mig-ma ... ma-160-j35" onclick="window.open(this.href);return false; . Levný cočko typu Einhell nemá cenu kupovat, je to jen trápení. V podstatě použitelný věci začínaj na 12 tisících (nebo bazar).
zdroj pro obalovanou elektrodu - asi většina běžných inventorů - má úplně jinou charakteristiku U/I než je třeba na MIG/MAGelbarto píše:Snad jeste jedna cesta. Da se pouze dokoupit a dost jednoduse doupravit stavebnice na invertor. Az najdu linky dam to sem. Zdror je invertor, ktery mame doma kazdy a pouze se dokoupi bedna na pohon civky, ventil a horak. Technicky to k profi strojum ma daleko, ale to ostatne tyhle hruzky taky a vyjde to pomerne lacino.
Myslím že potkal a běžně, odbočkový trafa už jsou za vrcholem hodně let. http://www.svarbazar.cz/phprs/view.php? ... 2007101501" onclick="window.open(this.href);return false;robokop píše:MMA, TIG aj MAG v jednom?
to jsem jeste nepotkal
vlastne MAG invertor jsem nepotkal
vzdy trafo