To Thomeeque: kamos starsi provedeni ma a moc s tim nedela. Pokud budes mit zajem, muzu se ho zeptat zda ho nepusti ? Jedina zavada je ohnuty plechovy ruzek od Ceske Posty.
Laboratorní síťový zdroj
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
To Tomas: to jsem ani nevedel, mam samozrejme ten praveky, kde jeste cvakaji relatka 
To Thomeeque: kamos starsi provedeni ma a moc s tim nedela. Pokud budes mit zajem, muzu se ho zeptat zda ho nepusti ? Jedina zavada je ohnuty plechovy ruzek od Ceske Posty.
Já si zdroje dělám sám.
Autotrafo je motoricky ovládané + oddělovací trafo. Měřící modul měří V, A, W, a spočítá odběr z autotrafa za časový úsek co se z trafa odebíral proud.
Další zdroj co jsem si udělal je st. 0 - 30V / 0 - 5A.
Autotrafo je motoricky ovládané + oddělovací trafo. Měřící modul měří V, A, W, a spočítá odběr z autotrafa za časový úsek co se z trafa odebíral proud.
- Přílohy
Naposledy upravil(a) Pavka dne 20. 8. 2016, 5:49, celkem upraveno 1 x.
Jo jo, tenhle střídavej diametral mám už asi dvanáct let a je to skvělej pomocník. Ještě jsem si k tomu zbastlil usměrňovač s LC filtrem takže ho můžu použít i jako ss zdroj 0~350V/1Aelbarto píše:Stejnosmerny dostal kamarada. Pan ho rok nemohl prodat, tak jsem ho muselzachranit a SS k diametralu poridit ST kamarada
Ahoj jak jsi spokojen s tím DP50V5A?Pavka píše:Já si zdroje dělám sám.
já už o něm delší dobu přemýšlím
Rozhodně mě to překvapilo co to umí, mohu jen doporučit. Napájím to trafem 100W/24V + usměrnění + kond. 10000uF/50V. Co jsem dělal nějaké měření, tak třeba při nabíjení akumulátoru proudem 4A bylo zvlnění 55mV. Což je paráda. Pak jsem ho zatížil zátěží výstupní napětí 28V a proud 4A, zvlnění opět 55mV. Teplota chladiče, který je na PCB byla po hodině provozu cca 60 stupňů. Za ty prych není co řešit.
Dá se to koupit i někde tady?packa píše:Ahoj jak jsi spokojen s tím DP50V5A?Pavka píše:Já si zdroje dělám sám.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
otom pochybuju , na aliku to teď mají za 22 dolarůlubos píše:Dá se to koupit i někde tady?packa píše:Ahoj jak jsi spokojen s tím DP50V5A?Pavka píše:Já si zdroje dělám sám.
Já jsem ho koupil zde: http://www.ebay.com/itm/50V-5A-Adjustab ... 1891211510" onclick="window.open(this.href);return false;
Ještě jedna věc, ten údaj jak píší Pmax. 250W je totální blbost. To by se upeko, jak kuře. A spínací frekvence je 300kHz. čím to spínají nedá se zjistit, chladič je přilepení na tom čipu.
Ještě jedna věc, ten údaj jak píší Pmax. 250W je totální blbost. To by se upeko, jak kuře. A spínací frekvence je 300kHz. čím to spínají nedá se zjistit, chladič je přilepení na tom čipu.
Je tam tavná pojistka. Takže když se něco nepovedeelbarto píše:To K_73: bezne SS zdroje jsou naprosto zkratuvzdorne. Jak je osetreny ten stridavy Diametral na vystupu ? Mam se toho bat nebo se s tim pocita ??