Výroba mincí
no, právě. Čekal jsem, že Deckel GK bude rotační pantograf, ale zdá se, že je to pantograf normální .... jedno to asi celkem je. Neznám nikoho ani s jedním druhem pantografu.
tak takhle by to mělo vypadat, ještě nejsem rozhodnutý jakou fotku.
- Přílohy
-
- personalcoin2009.pdf
- (319.1 KiB) Staženo 397 x
moj tip bol spravny ze to bude pre geocaching....v robote mame par ludi co sa tomu venuju...
teraz si spominam ze oni si dali robit nejake mince...hladali na nete vyrobcu a nakoniec im to robili v cine, bolo to okolo 500 kusov, cenu si uz nepamatam, ale lacne to moc nebolo...musim vsak uznat ze tie co som videl boli bezchybne do detailov.
kazdopadne skusim sa pohrat cez vikend s tou predlohou, je to vyzva, ta fotka nebude trivialna vec
teraz si spominam ze oni si dali robit nejake mince...hladali na nete vyrobcu a nakoniec im to robili v cine, bolo to okolo 500 kusov, cenu si uz nepamatam, ale lacne to moc nebolo...musim vsak uznat ze tie co som videl boli bezchybne do detailov.
kazdopadne skusim sa pohrat cez vikend s tou predlohou, je to vyzva, ta fotka nebude trivialna vec

tak som sa pokusil malovat v artcame...vysledok nesplnil moc ocakavania...chcelo by to fotku vo vyssom rozliseni...tuto som vysekol z toho pdfka a bola po zvacseni cca 500x500(a hodne kockate)...myslim ze s fotkou bez zvacsenia aspom 1500x1500 pixlov by to bolo hoodne krajsie...inak robota cca na 3 hodiny...mam sa co ucit