25. 5. 2019, 8:01
To není žádná škodolibost, to já jen když vidím někoho plakat, že ti špatní policajti mu sebrali papíry a jiní jezděj tak nebo onak, tak ho hned rovnám, a neboj, řekl bych ti to i osobně úplně stejně
Problém u toho tažnýho je, že tady ti do papíru nikdo víc jak 3,5 na kouli nenapíše. (nebavíme se o cinklejch údajích) Navíc žehličky máš taky jen 3,5, takže je ti to stejně k ničemu. S elektrickejma brzdama byl taky problém. Tenkrát jsem řešil F350 a chtěl jsem ji místo toho na vzduchu a místo koule 40mm čep/oko, na tom už máš jiný čísla. Jenže jediný místo kde se dá auto na vzduchu sehnat je země karavanistů - Holandsko. Taky sem jich pár našel, ale buď to nebyla 350 v HD, nebo to mělo zase blbou konfiguraci. Chtěl jsem King Cab+Long Bed+tupláky+vzduch. A nejlíp 08 a dál. A ještě jsem ho chtěl v naftě.. Když už to nešlo sehnat, tak jsem komunikoval s firmou na přestavbě, 100k a máš vzduch dodělanej raz dva a pak k tomu lowdeckovej přívěs...
Dneska bych místo toho koupil osmikolovou 158 s hákem a na srazy bydlík.
Spojitost s inzerátem - offtopic prodává

H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...