Vím, že se budu opakovat, ale co takhle se kouknout, jak je to řešené u Trona?
Jednak je tam stejný trapéz sebraný na těch 6.35 pro spojku. Na straně motoru dvě rozepřená kuličková ložiska, na druhé straně jedno, jen aby se konec radiálně nemrskal. Wolf to měl někde rozkreslené v 3D, tak pohledej nebo popros.
Radek
zakončení trapézu 16/4
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, zkusím mu napsat. Nevěděl jsem, že na tronovy je to stejné.rawen píše:Vím, že se budu opakovat, ale co takhle se kouknout, jak je to řešené u Trona?
Jednak je tam stejný trapéz sebraný na těch 6.35 pro spojku. Na straně motoru dvě rozepřená kuličková ložiska, na druhé straně jedno, jen aby se konec radiálně nemrskal. Wolf to měl někde rozkreslené v 3D, tak pohledej nebo popros.
Radek
zdravim všechny. taky jsem se pustil do stavby takove male hračky ale potřebuji poradit. Z cncshopu jsem si koupil ložiskovou jednotku s kosouhlyma ložiskama a prřišly celkem 3 dilky kroužek, jednotka a zajišťovací matice jen si nejsem jisty "v jakem pořadi" to na ten šroub přijde hadam že je to jako na obrazku ale zeptam se zkušenějšich diky za odpoved
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, me by to take zajimalo. Zrovna si to modeluji na osu Z a nevim kam prijde ten valecek. Typl bych to že se trapez stoceny na 10 mm opre o ložisko, potom valece, a o ten se opira ta matice ? Nemate tu jednotku nekdo namodelovanou ? Dikysmooker píše:zdravim všechny. taky jsem se pustil do stavby takove male hračky ale potřebuji poradit. Z cncshopu jsem si koupil ložiskovou jednotku s kosouhlyma ložiskama a prřišly celkem 3 dilky kroužek, jednotka a zajišťovací matice jen si nejsem jisty "v jakem pořadi" to na ten šroub přijde hadam že je to jako na obrazku ale zeptam se zkušenějšich diky za odpoved