Neviem ako na to.
viděl
plyn
i ve slovenštině !!!!!
v jiných vláknech velmi často
udělaly ( ženy )
udělali ( muži, případně muži a ženy nebo oni )
znovu opakuji: je-li někdo nadán dostatečnou inteligencí na stavbu dosti složitého technického zařízení, zcela určitě je schopen zvládnout základní pravidla pravopisu jak slovenského, tak českého !!!!!
plyn
i ve slovenštině !!!!!
udělaly ( ženy )
znovu opakuji: je-li někdo nadán dostatečnou inteligencí na stavbu dosti složitého technického zařízení, zcela určitě je schopen zvládnout základní pravidla pravopisu jak slovenského, tak českého !!!!!
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
nevím proč ti to vadí ten pravopis... nikdo není dokonalý. tyhle poznámky si nech do nějakého jazykového fora . myslím že to nenapsal naschvál blbě..
spíš než pravopis mne tady prudí občas tyhle štváčské příspěvky.
spíš než pravopis mne tady prudí občas tyhle štváčské příspěvky.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Kvako mě trošku vadi! Je to jen pár pouček, výjmenovaná slova, čárka se nedělá před "a, i, nebo", muži "vymysleli" a ženy "namontovaly"...
Do nás to tenkrát "natloukli", dnes to asi učí (spíš neučí) jinak. Mají na to být 9(8) let, aby se alespoň tohle základní naučilo.
Pokud to někdo ví a píše blbě, je to lajdák, který si neváží toho, s kým hovoří. Mám s klukem to samé
. Zas ti mladí umí programovat!
A to já neumím, tak mu to promíjím a občas mu něco v majlu opravím. Je to asi generační problém. Táta mě prudil fakt děsně, hlavně v řemeslu,
i když jsem (podle mého) to už dělal líp než on
. Tak v "klidu" pro oba...Zdraví M. 
Do nás to tenkrát "natloukli", dnes to asi učí (spíš neučí) jinak. Mají na to být 9(8) let, aby se alespoň tohle základní naučilo.
Pokud to někdo ví a píše blbě, je to lajdák, který si neváží toho, s kým hovoří. Mám s klukem to samé

A to já neumím, tak mu to promíjím a občas mu něco v majlu opravím. Je to asi generační problém. Táta mě prudil fakt děsně, hlavně v řemeslu,
i když jsem (podle mého) to už dělal líp než on

Takže.. 
aby som sa ospravedlnil.. Mal som v sebe trošička vínka (tak viac ako trošička) a ďalej ako sa spieva v Nohavicovej pesničke „dostal sem papíry na hlavu“ http://cs.wikipedia.org/wiki/Dysortografie
Prosím neriešte moju gramatiku ale riešte projekt stroja..
Ďakujem.
PS: "chiby šú ťam naschvaľ
" 

aby som sa ospravedlnil.. Mal som v sebe trošička vínka (tak viac ako trošička) a ďalej ako sa spieva v Nohavicovej pesničke „dostal sem papíry na hlavu“ http://cs.wikipedia.org/wiki/Dysortografie
Prosím neriešte moju gramatiku ale riešte projekt stroja..

Ďakujem.
PS: "chiby šú ťam naschvaľ

S prianím pekného dňa Niperix
Vopred sa ospravedlňujem za gramatické chyby
KX3 + GWE64 + GRAVOSTAR Profi v štádiu ťažkého testovania.
Tam je Chyba schválne.. má sa to čítať "slovaki šh é - p ľ in á ren - priemisel " taká blbá skomolenina lebo ich nemám rád. PS.: mohol by to dakto premazať? toto fórum \ ak sa nemýlim \ nemá byť jazykovedné..Niperix píše: S P-riatelským P-ozdravom Ten čo sa do toho nerozumie.. (používam skratku SPP nie je to Slovakišhe plinaren. Priem. ))

SPP Niperix
omlouvám se ,že to není k tématu. Ale reakce na citovaný příspěvek.testone píše:viděl
plyn
i ve slovenštině !!!!!
udělaly ( ženy )
Promiň , to co jsi napsal beru jako nerozvážnost. Dost mě to uráží a myslím si že tento názor může mít jedině hlupák(kdyby znal problematiku věci). Je hromada typů dysfunkcí které prostě nejdou léčit.
Já jsem dyslektik,dysgrafik,hyperaktiv,ráčkuji,krátkodobá paměť u mě je tak do 3 věcí,občas se mi zamotá jazyk na některém slově. V psaní a mluvení se za léta "praxe" některým slovům podvědomě vyhýbám . Matematika logika mi naopak nedělá problém, mé ruce dokáží tkz. z hovna uplést bič. Je hromada lidí co mají ruce nohy a přitom jsou nějak životně postižení. Musíš se s tím smířit. Samozřejmě se za své i-y ,přehazování písmen,vynechávání písmen stydíme a snažíme se.Můžem si po sobě text přečíst a stejně napsané E vidíme jako A. kdybych na tvůj názor udělal rovnici spjatou s tímto forem vychází mi to že kdokoliv se zeptá na cokoliv technického rázu ,mělo by mu býti odpovězeno "udělej si dálkově strojárnu protože to jde naučit"... Vím je to krušné po nás číst, možná k smíchu. Ale smiř se s tím ,že jsou věci které prostě nejdou naučit. Někdo sebekontrolu vzdá ,někdo se snaží bojovat seč mu síly stačí . A nepřeji nikomu z Vás v hlavě bojovat se slovem třeba Plyn co se tam píše za i...znásilňovat si mozek a kolikrát se pro jistou zeptat o kus dál sedící ženy.
ps: SŠ ,VŠ vzdělaní lidé mají ve velikém procentu na obyčejné zahradě za domem problém se základy fyziky ,páka,kladka těžiště. Svádí to na" my neměli kde získat praxi" asi opoměli na vzdělání ze ZŠ oprášené ještě na SŠ atd. Asi tak.
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Tak som trochu upratoval a objavil som:
Inak prvoradé je upratať lebo dielňa začína byť nepriechodná
aby som neskončil takto:
ďalej na os "Z":
Dajaký Guličkáč:
Ten "V" Profil:
Dá sa s toho dačo použiť?? (viem že áno hlavne ten V profil by som rád použil).Inak prvoradé je upratať lebo dielňa začína byť nepriechodná

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Podle mne ten V-profil na CNC frézku asi vhodný není, už to kolegové zmínili, k čemu je to dobré.
Poslední fotka je parádní, skoro jsem se lekl, že je to foceno u nás..
Předvádění získaného materiálu nic neřeší. Podstatná je myšlenka, stavba, náhledy. Já nevím, co ti říct. Omluvám se za moji "jazykovou" vsuvku dříve.
Testone to jistě myslel v dobrém a já jsem v "dobrém" reagoval. Je to tu o radách a faktech a ne o češtině. Dle mého začínáš od konce
.
A důležité je si uvědomit, že je to tu na tomto fóru o diskuzi, dobré vůli radit a nezištně pomáhát. Třeba jen pokecat o strojcích nebo klidně o něčem jiném
Plánky a tutové rady tu nečekej...Kolegové ti kvalifikovaně odpověděli už dříve a zaslouží poděkování.
Poslední fotka je parádní, skoro jsem se lekl, že je to foceno u nás..

Předvádění získaného materiálu nic neřeší. Podstatná je myšlenka, stavba, náhledy. Já nevím, co ti říct. Omluvám se za moji "jazykovou" vsuvku dříve.
Testone to jistě myslel v dobrém a já jsem v "dobrém" reagoval. Je to tu o radách a faktech a ne o češtině. Dle mého začínáš od konce

A důležité je si uvědomit, že je to tu na tomto fóru o diskuzi, dobré vůli radit a nezištně pomáhát. Třeba jen pokecat o strojcích nebo klidně o něčem jiném

Plánky a tutové rady tu nečekej...Kolegové ti kvalifikovaně odpověděli už dříve a zaslouží poděkování.
Všetkým vopred ďakujem za vaše rady a čas strávený pri riešení mojich otázok ďakujem vám za to že ste ma vhodne nasmerovali. Teraz idem kresliť, kresliť, kresliť. Len pre info V profily som úplne nezavrhol len pre stavbu stroja ich zatiaľ nepoužijem ( už vamýšlam ako zmerať nepresnosti a vyrábam prípravok na meranie možno s toho bude prekvapenie.. 
Prvá mašina je jasná bude to "Stroj na tvorbu prachu" a použijem na ňu už zohnané veci. mal by to byť "popysovačka" na tvorbu "štítkov" a ak to zvládne tak aby zobrala aj hliník a plast..
Ešte raz veľké
VĎAKA

Prvá mašina je jasná bude to "Stroj na tvorbu prachu" a použijem na ňu už zohnané veci. mal by to byť "popysovačka" na tvorbu "štítkov" a ak to zvládne tak aby zobrala aj hliník a plast..

Ešte raz veľké
VĎAKA
Zdravým Vás páni a dáma.
Mám otázku ohľadom umiestnia lineárov na "Základnej doske" (v mojom prípade asi 25 mm hrubá - mám ale k dispozícií aj 50 mm
)
Uložiť ich "z boku" alebo "z vrchu" dosky?
Rád by som ich montoval na "klín" podľa priloženého obr.
Prosím Vás o vaše postrehy, resp. výhody, nevýhody daného uloženia (pre portálovú frézku).
Vopred Ďakujem za vaše konštruktívne rady, pripomienky a návrhy.
Mám otázku ohľadom umiestnia lineárov na "Základnej doske" (v mojom prípade asi 25 mm hrubá - mám ale k dispozícií aj 50 mm

Uložiť ich "z boku" alebo "z vrchu" dosky?
Rád by som ich montoval na "klín" podľa priloženého obr.
Prosím Vás o vaše postrehy, resp. výhody, nevýhody daného uloženia (pre portálovú frézku).
Vopred Ďakujem za vaše konštruktívne rady, pripomienky a návrhy.
Máš na to nijaký konkrétny dôvod?Kvako1 píše:doporučuju zvrchu

Dikes.
PS: Krásne ti to jazdí.