to se hodí -díky

No to by mě trápilo nejmíň ,jak chceš kompenzovat nahráhnutí frézou? Prostě si hrábne a při nejlepším máš zmetek nebo ulomenou frézu.Pepa z depa píše: nevím jestli se to dá softwarově kompenzovat (backslash).
.. hm, to je pravdafmodel píše:No to by mě trápilo nejmíň ,jak chceš kompenzovat nahráhnutí frézou? Prostě si hrábne a při nejlepším máš zmetek nebo ulomenou frézu.Pepa z depa píše: nevím jestli se to dá softwarově kompenzovat (backslash).
Čauko,Pepa z depa píše:.. hm, to je pravdafmodel píše:No to by mě trápilo nejmíň ,jak chceš kompenzovat nahráhnutí frézou? Prostě si hrábne a při nejlepším máš zmetek nebo ulomenou frézu.Pepa z depa píše: nevím jestli se to dá softwarově kompenzovat (backslash)... to chce zkušenost, jestli to tu vůli má, tak je to na nic a právě nechci moc být testovací králík, za ty peníze, je až podezřelé, že nejsou zatím nikde videa z obrábění na těch dvou typech.
Koukal jsem na to video a ta vůle je brutální.sco_27 píše: ...Celú stavbu si môžeš pozrieť tu - https://www.youtube.com/watch?v=jkgmjIlOVKc" onclick="window.open(this.href);return false;, backlash ukazuje okolo času 25:23 a ďalej.
Podobné převodovky používám ve spojení s krokovým motorem a vůle jsou tam vždyckyPepa z depa píše:... myslíš, že to bude mít "jakš takš" použitelné vůle?