A navic cim je pozice vyssi, tim je jich tam procentualne vice ... to nemyslim ironicky, ale skutecne ...

Proste prirodni vyber ...
Moderátor: sysel
A navic cim je pozice vyssi, tim je jich tam procentualne vice ... to nemyslim ironicky, ale skutecne ...
ano, takových je mnoho
Optimisto - Gaussova krivka rozlozeni IQ (IQ neni samozrejme zcela vypovidajici) nema vrchol na 50 procentech, ale mam pocit, ze mirne za 50 ve prospech mene inteligentnich ...
Vono s věkem to IQ klesá:
Má, přesně v půlce. Ono je takhle IQ přímo definované, že se vymyslí nějaký test a napasuje se na normální rozdělení.
Tak se mi to spletlo s jinou krivkou, ze tam je vychyleni. Ale i tak jej jich dostprochaska píše: ↑3. 11. 2022, 6:52Má, přesně v půlce. Ono je takhle IQ přímo definované, že se vymyslí nějaký test a napasuje se na normální rozdělení.
Vidím to stejně jako ty. Je tam ale důležitý faktor stability prostředí. Například jsem si koupil IN50 na vlak. Slevu si je třeba dobře zaplatit, takže cena je: dospělí 1 rok za 2990, 3 roky za 8490. Pak překopali jízdní řády a mě se nevyplatilo jezdit s ČD, ale se žlutýma, prostě jsem nestíhal přípoje. Kam se posune návratnost IN karty, když mi jeden rok takto ty mrchy zabijou? Jen pro doplnění, v reálu IN50 navzory svému jménu neudělá 50% slevu, ale menší, tuším mi to vycházelo cca 45-47%!! To se ale narovinu nedozvíte, musíte počítat.
Udělej ještě mezi známými anketu, jestli náhodou nekonzumují stejný matroš jako bývalý ruský prezident: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_ttyel_fuego333 píše: ↑2. 11. 2022, 7:25 Plati to pre okruh mojich znamich cca 500 ludi. Ano aj proti nato ak bude treba.
нарко́тик крокоди́л tak se to ruské svinsto jmenuje .
Audio v tom videu (foneticky):fmodel píše: ↑4. 11. 2022, 12:07нарко́тик крокоди́л tak se to ruské svinsto jmenuje .
Takhle to dopadá https://www.youtube.com/shorts/3M5M7ccuXZg
Akorát nám tady o trošku míň svítíel_fuego333 píše: ↑14. 11. 2022, 5:32 Bude to tu ako v turecku. Rozvody teplej vody sa zrusia a na kazdom dome bude solar a nadrz s vodou, ktoru bude slnko ohrievat. Krasa