Nekompletní soustruh
-
Příště použijijova píše:Příště zkus na to ložisko něco takového: http://www.loctite.cz/Loctite-6700.htm? ... 000001FFSB" onclick="window.open(this.href);return false;

-
No různě. Od naklepání důlčíkem či sekáčem nebo naškrábání hrotem přes různá poprskání svářečkou až po pocínování. Také se navářelo nebo chromovalo, ale v době vzniku soustruhu asi moc ne.
naklepani dulcikem a sekacem to dela jen neumel, zadny material to tam neprida. natukat elektrodou pomuze. cim jsi to tam prskal ty?
-
Já použil elektrickou jehlu na popisování. je tam drátek wolframu a drnčí jak domovní zvonek.
velmi zajimavy a pribyval tam nejaky material a pevne drzel,s tou pevnosti to uz muselo byt mizive, tudiz bych rekl nic moc,je to jak pridelat to na necistoty?ale jelikoz nebylo mnoho potreba tak je to dostacujici
-
Materiál to asi nepřidá, ale účel to splniloPawelson píše:velmi zajimavy a pribyval tam nejaky material a pevne drzel,s tou pevnosti to uz muselo byt mizive, tudiz bych rekl nic moc,je to jak pridelat to na necistoty?ale jelikoz nebylo mnoho potreba tak je to dostacujici

-
Po delší přestávce jsem se trochu pohnul do předu nechal jsem přebrousit pravítka
Tak mám před sebou, udělat pohon.
Dnes přišla pošta a přivezla plochý řemen a chybějící převody pro přehazování směru posuvu.
uvažuji o koupi měniče
motor je Mez 400v 1,1 Kw 750ot.
může Te mně prosím poradit jaký koupit
a bylo by dobré kdyby tím šly řídit otáčky na pásové pile
motor Mez 400v 1,1Kw 1250ot
Dodělal chybějící díly na posuvech
zkusil jsem přeměřit vřeteno zevnitř i z venku hází 5 stovek v jednom směru a u ložiska jen 1stovku no snad to doženu na sklíčidle.Tak mám před sebou, udělat pohon.
Dnes přišla pošta a přivezla plochý řemen a chybějící převody pro přehazování směru posuvu.

uvažuji o koupi měniče
motor je Mez 400v 1,1 Kw 750ot.
může Te mně prosím poradit jaký koupit
a bylo by dobré kdyby tím šly řídit otáčky na pásové pile
motor Mez 400v 1,1Kw 1250ot
-
to není moje práce to tak byloSO 545 píše:Konik na tych Uckach je silna kava.

až najdu vhodný kus litiny tak to předělám.
k tomu menici...vem vykonove shodny jako je motor a pokud planujes ovladat dva motory jednim menicem, tak bych to videl na 3fazovy prepinac vystupu pro pilu a pro soustruh. Snad takovy existuje
Menic ke staremu soustruhu vlastnim a je to parada! Doporucuji...daji se sehnat i v bazarech.

Menic ke staremu soustruhu vlastnim a je to parada! Doporucuji...daji se sehnat i v bazarech.
Čína okopíruje vše...i rychlost dodání České pošty...
-
nevím zda měnič 230-400V nebo 400-400V
http://industrial.omron.cz/cs/products/ ... fault.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo jakou jinou značku? podmínka je : nový
paměť 2 motory do 1.5 kW mám motory 1,1 kW jaká rezerva na víc ?
možnost ovládat vzdáleným potenciometrem, uvítal bych není nutností
servis ČR
jednoduché nastavení!
cena do 10 000 s DPH
http://industrial.omron.cz/cs/products/ ... fault.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo jakou jinou značku? podmínka je : nový
paměť 2 motory do 1.5 kW mám motory 1,1 kW jaká rezerva na víc ?
možnost ovládat vzdáleným potenciometrem, uvítal bych není nutností
servis ČR
jednoduché nastavení!
cena do 10 000 s DPH

http://www.frecon.cz/frekvencni-menice-prodej" onclick="window.open(this.href);return false;
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
jj existuje vcelku běžně dokáží měniče udělat z 240 1 faz- 3faz 400 tedy pokud je na to měnič konstruovaný )oscar píše:no nejsem si jist jestli to prvni existuje. ale jeden to tu pomerne vehementne tvrdilSlava A123 píše:nevím zda měnič 230-400V nebo 400-400V