Josef píše:Už jednou jsem psal, že porušuji svůj slib, nereagovat na Pupakovy příspěvky.
Tohle vlákno je naprostý balast, hlavně od Pupaka. Obrací svoje názory jako korouhvička. Pokud si z historie pamatuji, tak to byl právě on, komu se nesmělo odporovat. Vždy měl pravdu. Pokud ne, tak kopal kolem jako zdivočelý kůň. Proboha, každý se někdy dopustí omylu, nebo chyby. Jen to přiznání někomu nejde pod fousy.
Zastávám názor, že jsou dva druhy lidí:
první umí udělat, protože ví jak a druzí umí jen kecat a nesmí se jim odporovat.
Dosud jsem si myslel, že Pupak je spíše v kategorii č. 1 a jen občas zabrousí do kategorie č. 2, ale v posledních příspěvcích se mi zdá, že se stěhuje.
A opět zdůrazňuji, že nebudu vydávat zpravodaj, ale když bude nutno, oživím třeba už vzpomínanou kauzu "prášek".
Jinak Pupaku nic proti tvojim strojkům, protože jsem je viděl jen na fotkách, takže je neposuzuji, co se kvality a ostatních provozních vlastností týká.
Ja ti nijak nebranim,abys vyslovoval o me svuj nazor,i kdyz to naprosto neni relevantni. Jsi bohuzel presne ten typ cloveka,ktery zrejme nesnese,kdyz si nekdo dovoli vznest protiargument v debate. To neni zlocin,ani zadne kopani,je to prosty pokus o zduvodneni sveho nazoru.
Nikdy jsem nezpochybnoval tvoji odbornou erudici ackoli jsem nikdy nevidel zadne vysledky tve prace,ale drtiva vetsina toho,co jsi tu napsal mela hlavu a patu a bylo videt,ze vis o cem mluvis.
Tvuj tolik oblibeny diamantovy prasek,neni prasek ale pasta. Venoval mi ji a doporucil clovek,jehoz zkusenosti,jako technika CNC stroju prevysovaly ty moje tak stokrat a je nemel vcelku duvod,abych o ucinnosti pochyboval. O vlivu na presnost ulozeni a dalsich vecech jsem nijak nepremyslel a kdyz se to resilo,tak jsem musel uznat,ze je to asi tezko pouzitelne na tyto ucely.
Nicmene mi trochu pasty zbylo a kdyz jsem nedavno na soustruhu potreboval vrtat 17mm vrtakem do oceli a porad mi klouzal konik,vzpomnel jsem si na ni a rekl si,proc to nezkusit. A hle stacilo nepatrne mnozstvi a konik sedel jak pribity.
Takze muzes znovu s klidnym svedomim prohlasovat,jaky je to nesmysl.
Urcite presvedcis hodne lidi,ale me uz ne.
edit.
A jeste si dovolim jednu poznamku. V tomto vlaknu se rozhodne neresi moje strojky,nebo neci chyby,takze opakovat,ze proti mym strojkum nic nemas,je uplne zbytecne. Citim,ze mas nutkavou potrebu nejak svoji averzi vyjadrit,ale o tom to tady tak trosku je. Tady se prave ted mluvi o tom, kdy se clovek projevi jako kultivovany diskuter a kdy jen hloupe placa. O urovni tvych odbornych prispevku neni pochyb,tady si myslim,ze se stehujes.