https://zivotvcesku.cz/vedci-odhalili-d ... -pacientu/
Co to meleš za kraviny - máš vůbec přehled co se ve světě děje?Fifík píše: ↑17. 11. 2020, 9:18 Moje reakce byla na tu "asijskou cestu", která se vyznačuje tím že se ty "úspěšné" země daly na cestu absolutní kontroly nad obyvatelstvem. To mi přijde jako naprosto ujeté se tohoto dovolávat.
S rouškou nemám problém a ano, izoluji se doma co to jde, abych chránil svoje blízké. Ale dělám to dobrovolně, nikdo mě do toho nemusí nutit. Příkladů z nejbližsího okolí mám bohužel až dost. Mě se to zatím vyhýbá.
To je panečku logika. Takže za těch 3/4 roku se nemůže už pozorovat jaké to má následky, souvislost se znalostí úspěšné léčby nějak nechápu.
Ano, kdyby byli zodpovědní, tak to tu nevypadá, jak to tu vypadá. Tj. logicky by se nemuseli dělat žádná opatření, co tlumí ekonomiku. Takže proč bych to třeba já na covidioty nehodil - prostě jejich přístup vedl k aktuálně k ekonomice ve stavu v jakém je, 465 000 positivně testovaných a 6 400 mrtvých.filla píše: ↑17. 11. 2020, 10:47resi se to, ze cela tahle legrace bude mit brutalni ekonomicky dopad, coz obe strany vi, ale jen jedna se to bude snazit hodit na ty jejich anti-x, ze je to jejich vina, protoze kdyby byli zodpovedni, tak uz by tu davno svitilo slunicko a prohaneneli se tu davy kocicek
nezlob se, ale tohle tvrzení už mě připadá na úrovni mateřské školky
Takže především větu "Chybí tam ta bezpříznaková skupina (27% nakažených) nebo skupina co to přechodila nebo vyležela doma bez informování doktrora." jsem nikdy nenapsal. Když už tady někoho cituješ tak pořádně. Tohle napsal bobik.tumlik píše: ↑17. 11. 2020, 10:14ano, to je pravda, to už tady byl dovolenkový mediální klid.....
ty už jsi byl kovidovanej? že o tom tak zasvěceně hovoříš?, vaše fabulace spočívá v tom, že tady já, a další lidi jsou popírači, což je opravdu jen vaše fabulace ve stylu t256 (jarní koblihový metač), který si kupříkladu vyfabuloval, že člověk v této diskuzi, který neplive na jaře na vládu a babiše musí být apriori jeho volič, já mu to nemám za zlé tady bohužel inkludované školství už nese své ovoce, ano já ti s klidným svědomím mohu potvrdit, že u mě šlo o velmi lehkou formu nachlazení a že rýma má u mě mnohem horší průběh, a včil mudruj(hypotézu druhého a třetího nakažení jsme probírali, nákazu příbuzných taky-taky to mají za sebou) tak snad čtvrtá nebo pátá vlna, ožralej autobusák, rakovina kdo ví
.....a v diskuzi se naráz zjeví emoční vyděračt256 píše: ↑17. 11. 2020, 9:00 No jasne, ty ho podstoupis, ale co ti ktere nakazis a pro ktere to muze byt konecna. Az bude vakcina, klidne se promoruj kazdy rok, priroda se o vymreni takovych jedincu postara casem sama. Ale do doby nez svou nechuti nosit rousku apod. muzes zabit lidi kteri s takovym pristupem nesouhlasi to proste budes muset vydrzet., prosím tě, kde tady kdo psal o těch zkurvenejch hadrech, které tady furt dokola propíráte jak malé děcka, můžeš mě to někde najít v této diskuzi kdo konkrétně někde rozporoval roušky!!!!!!!! vy hoši totiž ani jinak reagovat neumíte
![]()
to že se rozněžňuješ nad osudem svých spoluobčanů je jistě chválihodné a na sociálních sítích budeš mezi holkama hvězda, ale takhle to ve většinové společnosti nefunguje a nikdy fungovat nebude, dokonce ani v asii, rozněžňuj se dál a čekej na vakcínu, ostatní laskavě nech na pokoji a nevnucuj jim svou vizi novinkového světa
ne každýmu stačí k životu ohlávka na hlavu, pluh, obrok v pytli a dlouhej bič
........ já měl třeba minulej týden bezpříznakovou chřipku, shodou okolností to vím, ale u doktora jsem s tím teda nebyl, za to si sypu popel na hlavu, takže jsem se samouzdravil a následně taky samouschopnil a mohl jsem jít zas vesele do práce, z tabulek jsem teda ale tím pádem vypadl, takže teď budu mít myslím hodně špatné spaní![]()
A to jako proč? Že prostě někdo svým blbým postojem k něčemu přispěje?tumlik píše: ↑17. 11. 2020, 2:29nezlob se, ale tohle tvrzení už mě připadá na úrovni mateřské školky![]()
, občas se tady člověk i zasměje, kolik že ti je roků?
https://youtu.be/KD7epibQk-0?t=62
já jsem to nemyslel konkrétně na tebe
Jak píšeš na konci - takhle to tu vypadalo ve středověku. Lidi šukali jak králíci, půlka dětí se ani nedožila puberty, a obecně kdo se dožil třeba 50tky tak byl už "stařec co hodně pamatuje". No díky, to 100% nechci - speciálně za situace že covid-19 má výhledově řešení, jen jde o to to nějak do té doby ustát.tumlik píše: ↑17. 11. 2020, 2:51já jsem to nemyslel konkrétně na tebe, tohle už tady proběhlo víckrát, a většinou to sklouzlo k rouškám, které tady nikdo nerozporoval (stále čekám, stále čekám) a celkově spíš nasrání určité části fóra na uživatele, kteří prostě nejedou brázdu, nic jiného bych za tím neviděl
samozřejmě ekonomický průser to byl na jaře, teď na podzim a asi i na jaře, a pak další a další vlny, pátá,. šestá, desátá a to se budem jenom dokola zadlužovat a dál????. Spousta lidí si do toho promítá i frustraci z vlády a celkově vládní garnitury, snaží se ohodit sračkama kohokoli, kdo má na tuhle hysterii jiný názor
jako operovat s nějakým dlouhodobým průměrem úmrtí za ten a ten rok za x let je momentálně dost mimo mísu, to je nějaký svatý grál aby se tady žilo do sta let?, je tady něco nového, jsou země, kde mají tvrdý lock už od jara a žádné zlepšení tam není, tak bude holt ten průměr vyšší, třeba dvakrát, po postupném promoření to bude na úrovni rýmy, 2xtolik lidí si vybere černého petra a je na vládách, aby se zařídili tak, aby se prostě a jednoduše rodilo dvakrát víc děcek, podpory pro mladé, levné a dostupné bydlení, bonus za narození dítěte do určitého věku matky, důchody podmíněné počtem dětí a tak, ono by to šlo kdyby tam seděl nějaký jiný slovák, třeba gustáv![]()
![]()
lidi by byly celkově víc v pohodě, šukali by jak králíci, plné školky a školy, takže by se to postupně vyvažovalo a covid by se stal časem pouze módní záležitostí celebrit v blesku![]()
jenže tohle neklapne, rozkaz zněl jasne! nula mrtvych, at to stoji co to stoji, az potom někteří zchudnou ještě vic a začnou umírat hlady, či na běžně nemoci, protože nebudou mít na lékařskou peci, tak se to pak na někoho hoditumlik píše: ↑17. 11. 2020, 2:51já jsem to nemyslel konkrétně na tebe, tohle už tady proběhlo víckrát, a většinou to sklouzlo k rouškám, které tady nikdo nerozporoval (stále čekám, stále čekám) a celkově spíš nasrání určité části fóra na uživatele, kteří prostě nejedou brázdu, nic jiného bych za tím neviděl
samozřejmě ekonomický průser to byl na jaře, teď na podzim a asi i na jaře, a pak další a další vlny, pátá,. šestá, desátá a to se budem jenom dokola zadlužovat a dál????. Spousta lidí si do toho promítá i frustraci z vlády a celkově vládní garnitury, snaží se ohodit sračkama kohokoli, kdo má na tuhle hysterii jiný názor
jako operovat s nějakým dlouhodobým průměrem úmrtí za ten a ten rok za x let je momentálně dost mimo mísu, to je nějaký svatý grál aby se tady žilo do sta let?, je tady něco nového, jsou země, kde mají tvrdý lock už od jara a žádné zlepšení tam není, tak bude holt ten průměr vyšší, třeba dvakrát, po postupném promoření to bude na úrovni rýmy, 2xtolik lidí si vybere černého petra a je na vládách, aby se zařídili tak, aby se prostě a jednoduše rodilo dvakrát víc děcek, podpory pro mladé, levné a dostupné bydlení, bonus za narození dítěte do určitého věku matky, důchody podmíněné počtem dětí a tak, ono by to šlo kdyby tam seděl nějaký jiný slovák, třeba gustáv![]()
![]()
lidi by byly celkově víc v pohodě, šukali by jak králíci, plné školky a školy, takže by se to postupně vyvažovalo a covid by se stal časem pouze módní záležitostí celebrit v blesku![]()
co je popek nevím, každopádně já tady celou dobu píšu především za sebe a je mě celkem u zadku, jestli měl tvůj neurolog tvrdý průběh a nebo na to umřel, tím spíš co si o kom myslí, klidně mu to vzkažaleshonsa píše: ↑17. 11. 2020, 2:36 Proč by se pafik nemohl vyjadřovat k průběhu covid-19 i když ho neměl? Jako ty jsi nějaký popek světa, že když jsi ty to měl ještě lehčí než rýmu, tak je to tak pro všechny? Tak zase třeba náš neurolog na to málem umřel a všem chřipečkářům a rýmičkářům vzkazuje, že jsou blbci.
Tak třeba Palackému říkali v pětačtyřiceti "slovutný kmete"aleshonsa píše: ↑17. 11. 2020, 2:59 ...........Jak píšeš na konci - takhle to tu vypadalo ve středověku. Lidi šukali jak králíci, půlka dětí se ani nedožila puberty, a obecně kdo se dožil třeba 50tky tak byl už "stařec co hodně pamatuje". No díky, to 100% nechci - speciálně za situace že covid-19 má výhledově řešení, jen jde o to to nějak do té doby ustát.
Nebo jakou bude mít pro mě výhodu, že v třeba 45 natáhnu bačkory ale dětí bude 2x tolik???