milan584 píše: ↑7. 9. 2020, 5:03
A PROČ do těch ložisek toho vřetene chceš lejt hydraulický olej - ty jako na tom DMT máš nějakou hydrauliku

?
Jsou to kluzná ložiska, takže LOŽISKOVÝ olej - a protože to nemá žádný otáčky, tak cokoli, co teče tak nějak jako ten původní.
Takže třeba J22, pokud to nebudeš honit na horních otáčkách, tak klidně i o skupinu výš tj. 32 - i tak ti toho stejně většina vyteče na nohy (to ztrátové mazání drátkem je takové.... proslulé).
Hydraulický olej som chcel použiť preto, že ten sa mi podarilo získať v litrovom balení a nechcel som kupovať 10 litrové balenie ložiskového. A keďže ako vravíš
... a protože to nemá žádný otáčky, tak cokoli, co teče tak nějak jako ten původní.
Medzitým sa mi podarilo zohnať aj dostatočne riedky ložiskový. Kamarát kúpil 10l bandasku riedkeho ložiskového OL-P03 S pre svoje stroje a je ochotný 1l mi odpredať.
Pri mojej frekvencii a intenzite použitia stroja, aj tak budem musieť mazať zakaždým keď ho zapnem, aj keď iba na pár minút. DMT 160 mám ako druhý stroj v dielni.
Vreteno som vymontoval, lebo som musel opraviť remenicu ktorú poškodil jeden z predchádzajúcich majiteľov a ložiská vyzerajú byť vo veľmi dobrom stave - na kužeľovej časti ešte vidno stopy po zaškrabávaní a hriadeľ má iba minimálne stopy opotrebenia. Chcem aby to tak ešte dlho zostalo.