Malý tichý vzduchový kompresor kolem baru
Pro začátek právě něco na ty pneumatiky.
Takže Jikov za 600Kč.
Ještě jsem našel, když už jsem měl vyhledávací výraz, KFIL-014 za cca 500Kč.
Dík.
Takže Jikov za 600Kč.
Ještě jsem našel, když už jsem měl vyhledávací výraz, KFIL-014 za cca 500Kč.
Dík.
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
Já jsem vyhráb z kontejneru toto:
PET symbol to na sobě má, rozměrově se mi to moc líbí (pokud to bude stále funkční), daný tlak to určitě snese. Teď si ještě najít čas si s tim všim hrát.
T.
PET symbol to na sobě má, rozměrově se mi to moc líbí (pokud to bude stále funkční), daný tlak to určitě snese. Teď si ještě najít čas si s tim všim hrát.
T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
si vždycky tak říkám kam až je Tomík schopen zajít.. dlouhé bezesné noci, psaní příspěvků na fóru, obcházení popelnic, několika krámů a pak další bezesné noci skládáním a sháněním vhodné utěrky, toaleťáku a nevím čím vším to bude cpát... až se ti z toho filtru kus toho namočeného papírového kapesníku urve odletí ti do toho tvého nového vřetena za 15000 a pokurvíš ložiska pak bude pozdě na litování 150kč za noname filtr ... http://www.mojedilna.cz/Odlucovac-vody- ... -d2123.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
já samozřejmě chápu, že cíl každého hobíka je udělat si všechno uplně sám, a že takový hobík je nešťastný když si jde koupit šroubek M3 za 0,4Kč, když si ho může za několik minut vytočit a psát o tom esej.. ale některé věci prostě nechápu..
já samozřejmě chápu, že cíl každého hobíka je udělat si všechno uplně sám, a že takový hobík je nešťastný když si jde koupit šroubek M3 za 0,4Kč, když si ho může za několik minut vytočit a psát o tom esej.. ale některé věci prostě nechápu..

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
bu_bu: dík za tip, uvidíme..
RaS a robokop: dělám to kvůli vám kluci, abyste si tu měli taky o čem povídat (na své nejoblíbenější téma
). Za link dík, to je opravdu pěkné.
T.
RaS a robokop: dělám to kvůli vám kluci, abyste si tu měli taky o čem povídat (na své nejoblíbenější téma

T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
vsak jestli to vreteno odkouris on te prejde humor
nase oblibene tema je zachranovat jinejm prachy
bohuzel velmi malo padne na urodnou pudu
zkus si precist specifikaci kompresoru a kvality vzduchu pro obrabeci stroje kde se pouzivaj takovyhle veci
zjistis ze to je kompik vysouseni a filtrace plus domazavani bratru za 500 000,-
a neni to tak drahe jen tak pro nic za nic
ted nahodou resim mini kompik pro vzduchovy loziska a tak nejak se pri vsem setreni nemuzu dostat pod 50 000,-
ale dej tam nejaky provizoro a oddelej masinu za 18 mega
nase oblibene tema je zachranovat jinejm prachy
bohuzel velmi malo padne na urodnou pudu
zkus si precist specifikaci kompresoru a kvality vzduchu pro obrabeci stroje kde se pouzivaj takovyhle veci
zjistis ze to je kompik vysouseni a filtrace plus domazavani bratru za 500 000,-
a neni to tak drahe jen tak pro nic za nic
ted nahodou resim mini kompik pro vzduchovy loziska a tak nejak se pri vsem setreni nemuzu dostat pod 50 000,-
ale dej tam nejaky provizoro a oddelej masinu za 18 mega
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Ty máš takovou specifikaci? Ptal jsem se, čim do toho foukat, specifikace by mi pomohla, škoda, žes jí neposkytl.robokop píše:zkus si precist specifikaci kompresoru a kvality vzduchu pro obrabeci stroje kde se pouzivaj takovyhle veci
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
neres to stejne na to nemas rozpocet
jak rikam pod 50 000 Kc nemas sanci
specifikace by mela byt u vyrobce
zasadni je nenacakat tam vodu
kde mas vymrazovani?
...
zasadni je nenacakat tam vodu
kde mas vymrazovani?
...
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Měla, ale jestli je, je dobře schovaná. Download area pro veřejnost obsahuje celých 0 souborů a v návodu je k tomu pouze toto a na jinym místě 4 příp. 6 barů, už jsem to párkrát zmínil.robokop píše:neres to stejne na to nemas rozpocet
O vymrazování teď čtu prvně.robokop píše:zasadni je nenacakat tam vodu
kde mas vymrazovani?
T.
Jako náplň bych tam nacpal obsah filtru od plynové masky z army-shopu, většinou je to jemná vata sycená aktivním uhlím. A jako výstupní (protivatový) filtr bych použil malý vzduchovací kámen nasazený uvnitř té PET na výstupní trubičku.Thomeeque píše:Já jsem vyhráb z kontejneru toto:
T.
Jarda