SVF
Předstartovní horečka je už dlouho. Musel jsem provizorně připojit motor abych pohl vřeteníkem tady je první video, kvalita z foťáku
. Ve zkutečnosti to vypadá že to jede rychleji ta váha má 300 mm.

- Přílohy
-
- P5260001.avi
- (811.76 KiB) Staženo 858 x
V práci jsem zjistil že to video nejde přehrát, tak přidávám jiný formát toho samého.
- Přílohy
-
- P5260001~1.avi
- (1.75 MiB) Staženo 730 x
aj men idu obe. Gratulujem teda k prvemu pohybu....
SolidWORKS 2012 + SolidCAM 2012
-
CNC sustruh pohánanými nástrojmi
5oska DMU eVo 40
a nejaké tie 3osé mašinky :)
-
CNC sustruh pohánanými nástrojmi
5oska DMU eVo 40
a nejaké tie 3osé mašinky :)
Vidím že jste nedočkaví skoro jako já,ale na prácu si ještě dlouho počkáme. Teď jsem si hrál s hydraulikou, agregát je hotový a upínací válec skoro taky jen mi chybý akumulátor zatím se ve šrotu nic neobjevilo.Kdyby jste někdo měl něco volného dejte vědět, mám představu koule tak průměr 200. A taky jsem namontoval rozvaděč, chudák spadl mi při tom na zem a teď se mi mstí už jsem si o něj dvakrát natloukl kokos. Aspoň mám další odkládací plochu nemůžu se už v dílně pohnout.
Ahojky ,
námět na hydraulický akumulátor..použít je z vozu Citoen BX jsou celkem 4+1..a zpravidla z každého vraku zbudou...paralelní řazení je možné..lepší využití místa...
ostatně je možné použít více věcí z té hydrauliky

námět na hydraulický akumulátor..použít je z vozu Citoen BX jsou celkem 4+1..a zpravidla z každého vraku zbudou...paralelní řazení je možné..lepší využití místa...

Snese to tlak do 75. Plni se to dusikem, tak vyssi tlak stejne uz nema smysl. Cena za plneni je od 150,- do 300,- za kus. Podivej se na nejaky citroen forum a najdi si nekoho blizko sebe. Pod zátkama jsou O kroužky - asi 12x2 - tak si je vem sebou nové, většinou je nikdo nemění a pak to utíká. Normálně pokles o 10-15 bar za cca 3 roky. Nebo můžeš koupit originál novou kouli v citroenu za cca 1500,- a ta je natlakovaná na 62 barů. Bez tlumičů jsou ještě mezinápravovky na modely s hydraktivem pro typy XM a Xantia a ty jsou myslím 30 až 50 barů pro zadní nápravu. Akorát jim dost těžko budeš dávat VIN toho na co to chceš
Větší zasobníky seženeš ze stavebních strojů nebo z letadel. Vím že v Prostějově je Klimex co spravuje Liebhery, ty to určitě i plněj. Ale cenově to bude kapku výš. Mám pocit že použitej tak 5000,- novej 20 000,-Kč. Ale je to bez záruky už si to nepamatuju, spíš hádám.

Větší zasobníky seženeš ze stavebních strojů nebo z letadel. Vím že v Prostějově je Klimex co spravuje Liebhery, ty to určitě i plněj. Ale cenově to bude kapku výš. Mám pocit že použitej tak 5000,- novej 20 000,-Kč. Ale je to bez záruky už si to nepamatuju, spíš hádám.