zdravim sehnal sem maly podelny suport ktery pouzivali na TOS S28 ale nevim zda je primo z nej.
na zacatek vysvetleni : chybi tam matice trapezoveho sroubu pocitam ze to nekomu koplo a ty zbytky co tam zustaly vyhodil
sroub je 16x3 L ale je vkuse i s ozubenim ktere je spojeno s druhym ozubenim od nastavovaciho kolecka ktere je cejchovano 1dilek = 0,02
otazka tedy zni zda stim jiz nekdo nema nejake zkusenosti a nebo nema nejake vykresy techto suportu kde je i nakres matky trapezu?
ja jsem udelal pouze nacrtek podle mereni ktere sem udelal na tom suportu ale nevim zda je uplne spravne tudiz mam docela obavy ze kdyz bych ho nechal vyrobit ze by nemusel pasovat presne jak ma.
momentalne nemam fotak jinak bych dodal i foto.
maly podelny suport asi z S28 chybejici matice trapezu
já S28ku měl a thle mě nepřipadá že je z ní...
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
tak ono ani tak moc nejde o to z jakeho je presne soustruhu jak o to zda stim nekdo uz nema zkusenosti nebo estli nahodou nekdo nema doma ten samy ponevadz potrebuju udelat novou matici a pomohlo by mi kdybych mel tu moznost nebo majitel o promereni matice nebo udelani jednoducheho nakresu hlavne jde o vystredeni diry pro trapez zavitnici ponevadz kdyz to nebude asi presne tak to ani nemusi dobre fungovat potom kdyz bych ji udelal pomoci klasickeho mereni ktere kdyz se neni ceho chytit je i nepresne si myslim.
co se tyce zakladnich rozmeru matice stema problem nemam ale hlavne ta dira na ten trapez me docela trapi.
snad nekdo pomuze prosim
nechci to jen vyhodit jako kus zeleza do srotu
co se tyce zakladnich rozmeru matice stema problem nemam ale hlavne ta dira na ten trapez me docela trapi.
snad nekdo pomuze prosim
nechci to jen vyhodit jako kus zeleza do srotu
soustruh Zelenda ZN 150 / 750
do kostky materiálu udělej závit v podstatě kamkoliv kostku nandej na šroub uchycenej a změř vůli mezi kostkou a suportem a vyrob broušenou podložku o dané vůli dej ji tam a pak skolíkuj matici se suportem a je to..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
po delsi dobe opet prispivam a jelikoz se zatim nikdo nenasel kdo by mel s podobnym nejlip stejnym suportem uz tu cest tak zatim pokracuju pomalu sam 
nakonec sem trosku plan zmenil a radeji udelal vlozku z bronzi samozrejme oboji se zavitem a bude zalepeno locktitem

nakonec sem trosku plan zmenil a radeji udelal vlozku z bronzi samozrejme oboji se zavitem a bude zalepeno locktitem

soustruh Zelenda ZN 150 / 750