SU32 - výměna ložisek na vřetenu
... řeším výměnu ložisek na vřetenu sosutruhu SU32
- chystám se vytáhnout vřeteno a nechci při tom něco zničit *postup vytažení pomocí závitových tyčí je jasný
- jde mi o to, co vše se musím na řazení předlohy rozebrat ... aby tam nic nepřekáželo při vysouvání vřetene z vřeteníku / jak to udělat, aby nenastal nějaký problém při opětovném sestavování
můžete mě někdo nasměrovat ?
- chystám se vytáhnout vřeteno a nechci při tom něco zničit *postup vytažení pomocí závitových tyčí je jasný
- jde mi o to, co vše se musím na řazení předlohy rozebrat ... aby tam nic nepřekáželo při vysouvání vřetene z vřeteníku / jak to udělat, aby nenastal nějaký problém při opětovném sestavování
můžete mě někdo nasměrovat ?
možná jsem se špatně vyjádřil - potřebuji prostě radu, jak při výměně ložisek postupovat
* v manuálu k SU32 je to popsáno velice zjednodušeně a nechci to dělat stylem pokus omyl, zvláště, pokud to již někdo absolvoval a mohl by mi poradit ?
* v manuálu k SU32 je to popsáno velice zjednodušeně a nechci to dělat stylem pokus omyl, zvláště, pokud to již někdo absolvoval a mohl by mi poradit ?
... renovace vřetena je čerstvě po dokončení - provedl jsem tyto úkony :
- přebroušení rozpěrných kroužků kosoúhlých ložisek + snížení vnitřního kroužku pro patřičné předepnutí
- přebroušení dosedacích ploch dlouhého rozpěrného kroužku
- přebroušení dosedací plochy na předním ozubeném kole
- přebroušení dosedací plochy KM matice
- očištění a vyleštění rotačních ploch pro usazení ložisek - vše pomocí filcového kotouče
- osazení nových super a ultra precizních ložisek FAG a NTN
- výroba nových vymezovacích kroužků pro doladění předepnutí předního dvouřadého ložiska s vnitřním kuželem 1:12
- sestavení vřetena a znovu usazení do vřeteníku
- pomocí suportové brusky přebroušení krátkého kužele a navazujících ploch ...
- dosažená finální obvodová házivost na největším průměru 0,001mm (1µm)
- obvodová házivost naměřená na kuželu (díky ručnímu posuvu při broušení a dalším vlivům ... ) cca 0,0025mm
- axiální házivost na čele kuželu cca 0,001mm
- *tuhost celého uložení vřetena při "silném bočním či výškovém zatlačení" max 0,002mm ( na předním ložisku jsem použil větší předepnutí ... tak se to snad časem vyběhá a nezadře se to )
... přikládám pár fotek které jsem pořídil během renovace vřetena + krátká videa, kde je vidět broušení + měření
* snad to někomu pomůže kdyby se pustil do něčeho podobného
- přebroušení rozpěrných kroužků kosoúhlých ložisek + snížení vnitřního kroužku pro patřičné předepnutí
- přebroušení dosedacích ploch dlouhého rozpěrného kroužku
- přebroušení dosedací plochy na předním ozubeném kole
- přebroušení dosedací plochy KM matice
- očištění a vyleštění rotačních ploch pro usazení ložisek - vše pomocí filcového kotouče
- osazení nových super a ultra precizních ložisek FAG a NTN
- výroba nových vymezovacích kroužků pro doladění předepnutí předního dvouřadého ložiska s vnitřním kuželem 1:12
- sestavení vřetena a znovu usazení do vřeteníku
- pomocí suportové brusky přebroušení krátkého kužele a navazujících ploch ...
- dosažená finální obvodová házivost na největším průměru 0,001mm (1µm)
- obvodová házivost naměřená na kuželu (díky ručnímu posuvu při broušení a dalším vlivům ... ) cca 0,0025mm
- axiální házivost na čele kuželu cca 0,001mm
- *tuhost celého uložení vřetena při "silném bočním či výškovém zatlačení" max 0,002mm ( na předním ložisku jsem použil větší předepnutí ... tak se to snad časem vyběhá a nezadře se to )
... přikládám pár fotek které jsem pořídil během renovace vřetena + krátká videa, kde je vidět broušení + měření
* snad to někomu pomůže kdyby se pustil do něčeho podobného
- Přílohy
-
- broušení 3.avi
- video3 broušení / měření
- (31.48 MiB) Staženo 428 x
-
- broušení 2.avi
- video2 broušení / měření
- (27.15 MiB) Staženo 379 x
-
- broušení 1.avi
- video1 broušení / měření
- (15.99 MiB) Staženo 426 x
... na kleštinovém upínání jsem otestoval jak se povedlo zabroušení kuželu B5 *nevím jestli můžu být s výsledkem spokojen - nemám to s čím porovnat ?
BTW - soustruh i s příslušenstvím je z r. 1965
... zvažuju pořízení 6 čelisťové univerzálky - jak moc velké výhody/nevýhody to má oproti 3 čelisťové ?
BTW - soustruh i s příslušenstvím je z r. 1965
... zvažuju pořízení 6 čelisťové univerzálky - jak moc velké výhody/nevýhody to má oproti 3 čelisťové ?
- Přílohy
-
- test 2.avi
- (13.38 MiB) Staženo 382 x
-
- test-1.avi
- (6.71 MiB) Staženo 380 x
osobní zkušenost se 6-ti čelisťovou uneverzálkou nemám, ale kdosi tu kdysi psal, že ji používá na tenké plastové věci, méně to tenkostěnnou věc zmáčkne, to má logiku
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
... zajímá mě o jak snadněji se v 6čelistové ustavuje obrobek v porovnání s 3č. (jde mi o přesnost a jednoduchost upntutí bez velkého ladění )
- dále řeším jak přebrousit vnitřní kužel MK5 ve vřetenu * nožový suport má rozsah pouze 60mm-což je na to málo, takže budu muset vyrobit vlasní otočný brousící suport na přesných lineárech s vlastním pohonem
- zvažuju, že bych do středu brousícího suportu dal onkodér s vysokým rozlišením a z něho by pak byl výstup v podobě úhlu na řekněme na 3 desetiná místa / nebo udělat na pevno nekolik základních pevně nastavitelných poloh pro nejčastěji používané úhly, to by asi taky stačilo - další věc je, jak rychle ustavit nulovou polohu bro. sup. vuči zbytku stroje
- dále řeším jak přebrousit vnitřní kužel MK5 ve vřetenu * nožový suport má rozsah pouze 60mm-což je na to málo, takže budu muset vyrobit vlasní otočný brousící suport na přesných lineárech s vlastním pohonem
- zvažuju, že bych do středu brousícího suportu dal onkodér s vysokým rozlišením a z něho by pak byl výstup v podobě úhlu na řekněme na 3 desetiná místa / nebo udělat na pevno nekolik základních pevně nastavitelných poloh pro nejčastěji používané úhly, to by asi taky stačilo - další věc je, jak rychle ustavit nulovou polohu bro. sup. vuči zbytku stroje
... naměřená axiální házivost na mezipřírubě je menší jak 1µm
- Přílohy
-
- mezipříruba.mp4
- (7.7 MiB) Staženo 409 x
... oprava další mezipříruby B5/200
... kostka co by budoucí základna pro brousící suport
... kostka co by budoucí základna pro brousící suport
- Přílohy
-
- mezipriruba 200-B5-oprava.mp4
- (6.57 MiB) Staženo 396 x
-
- kostka-zakladna.mp4
- (2.01 MiB) Staženo 291 x
... po upnutí přebroušené mezi-příruby jsem osoustružil její vnější Ø200 a boční dosedací plochu - vše s překvapivě slušným povrchem a s házivostí 1µm po soustružení *což mi přijde jako celkem slušný výsledek
- Přílohy
-
- soustružený povrch pr200 - házivost 1µm.mp4
- (6.33 MiB) Staženo 335 x
* jak si to namontuješ, tak to budeš mít 
... ale dám ti jednu dobrou radu, všechno musíš mít perfektně ustavené ve všech směrech, jak pravítka tak jezdce - když nebudeš důsledný a precizní ... tak pravítka pošleš do věčných lovišť
ps. velice důležité je též zakrytování pravítek

... ale dám ti jednu dobrou radu, všechno musíš mít perfektně ustavené ve všech směrech, jak pravítka tak jezdce - když nebudeš důsledný a precizní ... tak pravítka pošleš do věčných lovišť
ps. velice důležité je též zakrytování pravítek