převod jpg do dxf

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
RaS

8. 8. 2013, 3:50

OSSA.JPG
OSSA.JPG (6.89 KiB) Zobrazeno 5688 x
nepřevedl by jste mi někdo tohle logo do dxfka, jsem si nějak odinstalil corella a už na to asi nic nemám, případně nějakej free soft?
děkuji
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
sco_27

8. 8. 2013, 4:07

Ahoj,
Snáď pomôže, ak by niečo napíš.
Přílohy
OSSA.dxf
(46.95 KiB) Staženo 308 x
RaS

8. 8. 2013, 4:10

děkuji, nicméně nevím jestli je chyba u mě nebo u Tebe.. já tam vidím jen nějakej nápis s cestou k souboru..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
sco_27

8. 8. 2013, 4:33

Hm, tak to sa ospravedlňujem. Neviem však čo je s tým, mne to ide otvoriť normálne. :roll:
Bendzo

8. 8. 2013, 5:02

ked som skusal s toho spravit krivky cez illustrator, tak to bolo dost mizerne, tak som zhodnotil ze rychlejsie to bude prekrelist :)
Staci to takto?
Přílohy
OSSA.DXF
(71.34 KiB) Staženo 251 x
packa

8. 8. 2013, 5:15

tak na tohle se mi nejvíce osvědčil INKSCAPE je i v češtině je free a je naprosto jednoduchý , řežu na plotru a to co padalo z corelu bylo naprosto nepoužitelné , jelo to trhaně a některé cesty to projíždělo víckrát, z inkscape je to v pohodě
ledvinap

8. 8. 2013, 6:42

packa píše:tak na tohle se mi nejvíce osvědčil INKSCAPE je i v češtině je free a je naprosto jednoduchý , řežu na plotru a to co padalo z corelu bylo naprosto nepoužitelné , jelo to trhaně a některé cesty to projíždělo víckrát, z inkscape je to v pohodě
jj, inkscape muzu jen doporucit. Prevest na krivky a pak primerene zjednodusit (tolerance zjednoduseni se meni v globalnim nastaveni). Nedavno jsem takto resil prekresleni tvaru zakladny vyrobku ze scanu a slo to paradne.
RaS

8. 8. 2013, 7:22

Bendzo píše:ked som skusal s toho spravit krivky cez illustrator, tak to bolo dost mizerne, tak som zhodnotil ze rychlejsie to bude prekrelist :)
Staci to takto?

to si dělal ručně? tomu jsem se právě chtěl vyhnout.. jako je to vpohodě.. na to naše hraní to stačí.. děkuji
Bendzo

15. 8. 2013, 2:43

Nemas zac ;)
Taketo pravidelne tvary su celkom vdacne na kreslenie, ja som spravil rucne podla predlohy len jednu krivku (polku listu) a ta sa tam opakuje 8x cize cele to trvalo asi 2 minuty a vo vysledku je to dokonale symetricke ale ked som to robil cez soft, tak tam bolo dost nedokonalosti, ktore su vyrazne ked ma ist o symetricky tvar.
RaS

15. 8. 2013, 3:43

to mě je jasný že je to zezrcadlený, jen mě šlo o to jak jsi kreslil tu první část
Bendzo

1. 9. 2013, 1:57

pardon, trochu mi trvalo kym som sa dostal na forum cez PC, pisanie cez telefon som uz vzdal.
Ta prva cast je urobena cez krivku, v solide a snad aj v inych SW sa to vola spline. Hodil som si ten obrazok do skice a obkreslil tu krivku priamo na ten obrazok. Trochu problem bol len s exportom, v solide treba ten utvar aj vytvorit (vy-extrudovat), ked sa exportuje priamo zo skice, tak sa tie spline zmenia na polyline (zostanu len zachytne body zo spilne a medzi nimi rovne usecky), ale po extrudovani to ide exportnut z toho modelu a nie zo skice normalne.
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“