co toto?
http://linuxcnc.org/docs/html/gcode/gco ... :G61-G61_1" onclick="window.open(this.href);return false;
EMC alebo Vectric aspire
lepší je tam napsat třeba G64 P0,01 .. to G61 ti každou dráhu zastaví, alespoň myslím.. G64 ti pojede pořád plynule a až v případě že by nestačila rychlost mašiny na nějakej ostrej roh kde by musela jet zkratkou, při které by vznikla odchylka větší než třeba 0,01mm tak by spomalila a dojela plynule do rohu, aby prostě byla dráha max o těch 0,01 rozdílná..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
rychlost změníš v souboru tvujconfig.INI.. tam u každé osy je maximální rychlost, zrychlení atd.. tak si to změň .. to jestli to bude stíhat nebo nebude musíš vyzkoušet sám
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Zkus v Aspire - nastavení obrábění, záložka "Rohy" zaškrtnout "Ostré vnější rohy".prami píše:Čavte mám aj Mach 3 a robím mi to to isté s tými radiusmi. Skúšal som tam dopísať G64 P0.01 a nepomáha to nič. Viete mi poradiť čo tam treba urobiť aby to šlo tak ako má ?
- Přílohy
-
- Bez názvu.JPG (20.93 KiB) Zobrazeno 6482 x