1
2 nemá závit
3
4
5 v bedně skoro všechny stejné...
6
Ty kleštiny 44/8,5/8 bych koupil - jaké rozměry (díra) jsou k dispozici?berni píše:Prosím o identifikaci kleštin, které jsem nafotil při uklízení a stěhování dílny. Vždy uvedena délka, průměr v těle a průměr závitu (pokud je)...jelikož znám málo a ještě míň, nic lepšího mne nenapadlo...díky
1
2 nemá závit
3
4
5 v bedně skoro všechny stejné...
6
číslo 3 s modrou tužkouberni píše:Prosím o identifikaci kleštin, které jsem nafotil při uklízení a stěhování dílny. Vždy uvedena délka, průměr v těle a průměr závitu (pokud je)...jelikož znám málo a ještě míň, nic lepšího mne nenapadlo...díky
Upravovat to nejde - jediný kde vidím tlačítko "upravit" je u příspěvku 13.54 - u toho s wobrázkama to tlačítko NENÍ.Thomeeque píše:Robokop sice nedávno nastavil časovej limit, ale pár hodin po odeslání to jde upravovat (hledej tlačítko UPRAVIT) i teď
chyba je tady:milan584 píše:Asi bude někde v matrixu chyba
Nevím jestli je to onop, třeba se ozve někdo kdo ji má doma, ten trámec je nějaký moc hranolovitý, stejné kleštiny se používaly i na FN25. Když jsem sháněl hlavu na deckela, tak se mě dostaly do ruky právě dvě rychloběžky z fn22, jedna měla Mk4 a jedna měla právě tyhle kleštiny co jsem ti popisoval, kopie W15 jen s metrickým závitem na konci těchto rozměrů.berni píše:děkuji Tumlíkovi za odpověď... tou FN je myšleno FN22 a tato hlava??
Kód: Vybrat vše
http://www.drivingtools.ru/img/swt/4.pdf