Eventuálně, kdyby měl někdo navíc "tuningové" redukční pouzdro pro MK2

Ty tuningové Me24/Mk2 jsem dělal jáFrancotirador píše:Eventuálně, kdyby měl někdo navíc "tuningové" redukční pouzdro pro MK2které se v originálním příslušenství nenebízelo.
JJ tak nějak to bylo myšleno, nechtěl jsem z toho dělat vysloveně šupinu, taky je zezadu malé vybrání aby se při vytloukání nepoškodil vnitřní kužel i když je to celé kalené, ale pro jistotuFrancotirador píše:Tumlíku dík za nakopnutí, pochopitelně mám v plánu tu originální vložku pro MK1 přetočit na MK2.
Tak jak to popisuješ jsem nad tím nepřemýšlel (spokojil jsem se s tím, že se kužel vejde průměrově). Chápu tvou připomínku správně tak, že by po vytočení MK2 do původní vložky zůstala na jejím zadním čele malá plocha pro vyražení skrz 18 mm vrtání (naznačeno červeně)?
Sklíčidlu nevěřímKvako1 píše:upni do skličidla vrtak nebo vystružnik aby ven trčel mk kužel a pak na hodinky.. ?? ..pujde to ?
EjaKvako1 píše:upni do skličidla vrtak nebo vystružnik aby ven trčel mk kužel a pak na hodinky.. ?? ..pujde to ?
Podle mě to takto zkurvíšFrancotirador píše:Pouzdro chci obrábět vsazené přímo do vřetene. Mezi hroty upnout vzorový trn MK2, podle kterého bych dle ručičkového úchylkoměru nastavil natočení pomocného suportu.
Tomuto bude předcházet kontrola polohy koníka na měřící trn mezi hroty. Zrada - teda chyba v úhlu vyrobeného kuželu může nastat v tím, že nemám vřeteník naprosto přesně rovnoběžně s osou lože - takže jestli po kontrole sezení MK2 na barvu trn nebude správně sedět, přijde na řadu shánění výstružníku![]()
Problém je v tom, že disponuji pouze kontrolním trnem s MK2 (pro kontrolu vřeteníku bych potřeboval buď s 1:20 metrickým 25, nebo dostupnější MK1 kuželem). Nějak si nemůžu vzpomenout jak jsem ten trn kdysi upínal (použil), abych vřeteník podle něj srovnal
Tohle by vlastně mělo eliminovat i ten vyosený vřeteníktumlik píše:… upni kus kulatiny do sklíčidla a tu jemně desetinu nebo dvě lízni jen tím vrchním podélným suportem, změř mikrometrem jaký je rozdíl, pokud není tak to je v ose rotace, pokud je tak naklánět až nebude…