soustruh VOLMAN
Přeji dobrý den.Předem děkuji zde za přijetí.A rád bych kdyby mě zde někdo poradil ohledně mého nového soustruhu.Zakoupil jsem soustruh Volman ,ale neznám typ ani rok výroby rád bych se něco dověděl vím že se vyráběl v čelakovicích a to je tak vše. Popřípadě bych i rád k němu sehnal pokud to bude možné dokumentaci popřípadě i výměnná kola na výrobu závitu.Budu rád za každý poznatek a radu.za vše předem moc děkuji.I za radu momentálně se potýkám s problémem nefunkční spojky a brzdy několikrát sesazeno a rozebráno a nechtějí se vracet koníky ,který rozevítaji spojku a brzdu.
draha píše:Přeji dobrý den.Předem děkuji zde za přijetí.A rád bych kdyby mě zde někdo poradil ohledně mého nového soustruhu.Zakoupil jsem soustruh Volman ,ale neznám typ ani rok výroby rád bych se něco dověděl vím že se vyráběl v čelakovicích a to je tak vše. Popřípadě bych i rád k němu sehnal pokud to bude možné dokumentaci popřípadě i výměnná kola na výrobu závitu.Budu rád za každý poznatek a radu.za vše předem moc děkuji.I za radu momentálně se potýkám s problémem nefunkční spojky a brzdy několikrát sesazeno a rozebráno a nechtějí se vracet koníky ,který rozevítaji spojku a brzdu.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
tohoto stejného volmana by měl mít pokud se nepletu uživatel martinodipraga tak mu zkus napsatdraha píše:......Budu rád za každý poznatek a radu.za vše předem moc děkuji.I za radu momentálně se potýkám s problémem nefunkční spojky a brzdy několikrát sesazeno a rozebráno a nechtějí se vracet koníky ,který rozevítaji spojku a brzdu.

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
děkuji moc za snahu a za odpověd .ano už jsem mu volal ,ale typ jsem se nedozvěděl
,protože to talé neví,ale radil jsem se co a jak ,ale více hlav více ví nevím co s tou spojkou

Naposledy upravil(a) draha dne 29. 10. 2016, 1:42, celkem upraveno 1 x.