sháním CO2 laser s pracovní plochou kolem 600x400 mm , provedení kdy je laser zakrytovaný a výkon kolem 45-60w. Primárně bych chtěl laserovat a gravírovat truhlářskou březovou překližku o tl. 3-6 mm ( vyjímečně 8 mm případně více pokud toho bude laser schopen) , dále laserovat plast do tl. 4mm a nakonec gravírovat ( např. nápisy,loga) do materiálů hliník a nerez. Priorita je pro mne překližka ostatní materiály beru jako bonus. Co se týče využití, tak to bude minimální spíše bych to měl jako hračku ve volném čase

A chtěl bych se obrátit s prosbou na Vás zdali nemáte někdo s tímto zkušenosti , jak výběr laseru dle požadavků,typu a výkonu , tak i po stránce jaký volit software. Nebráním se vůbec i možnosti, že by jste někdo prodávál klidně i použitý laser případně technické podpory, kdy by jste mi například laser zprovoznili doma a v rychlosti ukázali jak funguje software pro obsluhu nebo ukázali jak na to jelikož já jsem přes toto lajk, samozřejmě za finanční odměnu. Budu rád za každou odezvu a děkuji za Váš čas strávený čtením tohoto příspěvku.