rychli dotaz ma nekdo odmerovani na vs 20,alternativne vs32.
ma to vubec cenu..ted davam do kupy že bych z čela placnul :https://www.uni-max.cz/produkty/vybaven ... tem-150-mm
co maji ted v akci za 500...
nebo se na to .vypr....

dikes za postrehy..
Také jsem neodolal a digitální hasák v Lídlu nechal neodbornou osobou koupit. To byla ale chyba. Bez kontroly konkrétního kusu. Zrovna se nějak nedostávalo času to vrátit a měsíc byl pryč, co by dup. Je to po mechanické stránce ten nejhorší digitální hasák, co jsem potkal, tak jsem ho nechal na "rýsování"v dílně. (S měřidlem bych to neudělal.)
Nazdar, potrebuješ akurát takúto? Myslím, či využiješ stroj. posuvy a je tak potrebné šaltovanie cez ozub. prevody?michal4985 píše: ↑29. 8. 2020, 8:32 zhanam stolnu vrtacku VS 20, oblast zapadne slovensko,ak niekto ma na predaj alebo vie o nejakej budem vdacny za info
je s tym tak vela roboty rozpolit ju a vymenit loziska a dat dokopy? jeden by to mal zvladnut hadam,kolko to telo vazi ,jedna polovica ked sa to rozpoli?HellGrip píše: ↑30. 8. 2020, 8:46Nazdar, potrebuješ akurát takúto? Myslím, či využiješ stroj. posuvy a je tak potrebné šaltovanie cez ozub. prevody?michal4985 píše: ↑29. 8. 2020, 8:32 zhanam stolnu vrtacku VS 20, oblast zapadne slovensko,ak niekto ma na predaj alebo vie o nejakej budem vdacny za info
Pýtam sa to preto, lebo repas jednej véesky som dokončil len nedávno a stálo to pomerne značné úsilie(čas a lóve).
Chalani majú tie jednoduchšie čo majú LEN prevod cez remeň a po pridaní VFD sú skoro rovnocenné s tou mojou a prípadný repas je ďaleko menej náročnejší.