Nemá prosím někdo vyřešen problém s filtrací vzduchu v dílně kde se někdy trošku práší?
Popíši:
- ofukem se mi dostane do ovzduší jemný prach a ten bych potřeboval vyčistit (přefiltrovat).
- jedná se o prostor cca 4m x 2m
- už jsem přemýšlel o vysavači, který by nasával zvířený prach a přes filtr to zadržel, teplý vzduch by v zimě zůstal uvnitř ?????
- čištičky vzduchu jsem zavrhnul - myslím že by to nezvládly ????
Odsávání prachu - filtrace vzduchu
sezen s z hospody, dnes jiz nevyuzivany filtr koure, nebo lze pouzit i starou vnitrni jednotku klimatizace
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Najlepšie je prach neofukovať, ale rovno odsávať. Ak už je ofuk nutný, odsávanie umiestniť priamo k nemu. Filtrácia vzduchu v dielni počas práce vytvára nepretržité vírenie vzduchu s prachom.
To že niekto nerozumie tomu čo píšem, neznamená že som troll 

-
Mám už pár rokov lacné vrecové odsávanie, v podstate rovnaké ako Scheppach HD-12. Doteraz bolo odsávanie vonku a cnc vnútri, tak som prašnosť príliš neriešil. Teraz musím dať odsávanie do dielne a tým pádom potrebujem lepšiu filtráciu ako vreco. Má niekto z vás skúsenosť s takouto filtračnou patrónou?
Využitie bude sporadické pri hobby frézovaní dreva a preglejky.
Využitie bude sporadické pri hobby frézovaní dreva a preglejky.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
ja pouzivam cyklon, zbytek chytne hepa
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
-
To ma zaujíma. Máš klasický vysavač a pred ním cyklón? Čínsky, alebo si vyrábal?
Pri cene toho filtra by som sa asi bez problémov zmestil do tichého vysávača aj nejakého low cost cyklónu.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel