Navod k rovinnej bruske stanko 3G71
jedine v rustine ak vam to pomoze.. 

- Přílohy
-
- 3G71.pdf
- (4.63 MiB) Staženo 871 x
Tak mám asi nějaký zase nějaký vývojový kus či co. Potřeboval jsem uchycení příčné matky, nějak mi to vaklá a v té dokumentaci je to jinak. Nemůžu přijít na to jak je na té mé brusce zajištěná. Lítá mi axiálně a ještě se pootáčí. Asi mi tam chybí nějaký díl.
Sběratel strojů :-)
Tady taky není ten způsob příčné matky jako mám já. Neplánuješ náhodou sundavat podélný stůl kvůli čištění a kontrole mazání? Jestli by si mi neudělal detail upevnění té matky. Klepe se mi tam a bojím se, že se mi časem zlomí ta trubička mazání co jde do matky. Jako když mi tam chybí nějaký díl.
A jestli bys byl u toho focení, byl bych moc vděčný i za detaily vany pro chlazení. Musím udělat kopii.
A jestli bys byl u toho focení, byl bych moc vděčný i za detaily vany pro chlazení. Musím udělat kopii.
No vidis to
Ja furt na Tebe myslim s tim chlazenim, jenze kdyz dojdu do dilny, zacnu premyslet co budu delat a uplne zapomenu na rozmereni a vyfoceni 

Je lepsi vlastnit nastroje, ktere clovek nepotrebuje, nez potrebovat ty co nema.
Ja tam mam ten odlucovac uplne stejny. Ona ta moje je take pro nemecko. Jen se nahoru bude muset udelat trychtyr, protoze sitko je mensi jak 200mm a pri prejezdu by to teklo vedle.
Je lepsi vlastnit nastroje, ktere clovek nepotrebuje, nez potrebovat ty co nema.
Kdyz ono to tak hezky pasuje. Posilam par fotek, ktere jsem prozatim udelal telefonem. Mam uz u rozmery, takze ti nadobu nacrtnu.
- Přílohy
Úplně jsem zapoměl poděkovat za ty fotky. Díky. Ta tvoje nádrž bude asi taky dodělávaná. Ta origo by měla vypadat takhle.
Já jsem se na origo, už taky vykašlal. Mám si jet pro odsávání POC6, a pán má i nějakou nádrž na chlazení. Tak to asi vemu taky a jen tam napasuju ten odlučovač a udělám jednu přepážku kde se budou zachytávat brusná zrnka.
Já jsem se na origo, už taky vykašlal. Mám si jet pro odsávání POC6, a pán má i nějakou nádrž na chlazení. Tak to asi vemu taky a jen tam napasuju ten odlučovač a udělám jednu přepážku kde se budou zachytávat brusná zrnka.
Podařilo se mi sehnat český překlad dokumentace.
- Přílohy
-
- 3g71 text.pdf
- 3g71 text
- (6.36 MiB) Staženo 977 x