šrouby 16x5 kuličkove a na Z 20x5
motory a elektronika od Gravosu. DĚKUJU ZA KONZULTACE KLUCI

Mašinka je čína. nebyla zaškrabaná vůle značne... šrouby tam byly pruměr 26mm stoupaní 2,5 mm totalní paskvil... ani metrika ani trapez prostě hruza.
Začal jsem stavbou stojanu, pokračoval jsem rozebraním stolu a zaškrabaním spodního dílu stolu( zakladny) .Prostřední díl jsem dal zabrousit do fabriky protože byl skroucenej 5 stovek a asi bych to spravně nezaškrabal. poslední 3 díl mne ještě čeká zaškrabat včetně sloupu.
škrabák jsem si udělal z kotoučku pilky na kov HSS 30. a mám i jeden origoš narex. tušírovací barva je jenom običejna praškova z olejem skoušel jsem červenou a zelenou. nakonec jsem zustal u te zelené. pravítko mam somet a to druhe na fotkach mi udělal kamoš ve fabrice na brusce. prí to brousil 8 hodin chudak

pokračoval jsem obroušením odlitku a doplněním par zavitu na vymezovací šrouby protože mám teť krátke ty klíny po zaškrabaní. došteluju tu vůli zatím šroubkama.
nasledovalo pak složení a vyroba matky pro první osu a uložení ložisek a noveho šroubu.
problem je u mě ten že když chci něco vyrobit musim tu frezku složit vyrobit vyrobek, a zas rozebrat a tak dokola. prostě freska děla díly na sebe
práce je to ale fajn baví mne to a užasně se odreaguju po tydnu v kanclu

to je asi tak zatím vše. fotky jsou v archivu pokud mate zajem koukněte se. tady je odkaz:
http://czshare.com/2479506/L9_O/freza_2.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
omluvte kvalitu fotek, je to jenom mobilem.