spolupráce
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Momentálně nehledám žádnou konkrétní pomoc, ale občas potřebuju zadat nějaké obrábění. Pokud by někdo měl zájem o spolupráci, tak budu rád, když se ozve.
Např.
řezání/pálení (laser, voda, plasma, drátořez).
broušení na kulato i plocho.
CNC soustružení (většinou větší množství stejných kusů, menších rozměrů).
CNC frézování (rozměry větší, než 500x750, které se mi nevejdou na stroj)
vyjiskřování.
vrtání přesných hlubokých děr (momentálně průměry 20-40mm hloubka 10-20D).
navařování tvrdých vrstev.
3D CNC broušení.
Tepelné zpracování.
Povrchové úpravy (galvanické pokovování, eloxování, chromátování, fosfátování, 2k PUR laky).
atd.
Např.
řezání/pálení (laser, voda, plasma, drátořez).
broušení na kulato i plocho.
CNC soustružení (většinou větší množství stejných kusů, menších rozměrů).
CNC frézování (rozměry větší, než 500x750, které se mi nevejdou na stroj)
vyjiskřování.
vrtání přesných hlubokých děr (momentálně průměry 20-40mm hloubka 10-20D).
navařování tvrdých vrstev.
3D CNC broušení.
Tepelné zpracování.
Povrchové úpravy (galvanické pokovování, eloxování, chromátování, fosfátování, 2k PUR laky).
atd.
Ty brdo, ty mas ale rozsah. Z toho, co znam, tam chybi uz jen zarikavani bradavic.. 

Právě že ten rozsah nemám, proto potřebuju občas něco zadat. Je to poptávka. Jedná se jednak o spolupráci na profesionální úrovni, kde je potřeba dodržet požadovanou kvalitu i termín (jinak je velkej průser), ale tomu odpovídá i cena. Pak mám dost dalších projektů, kde o čas moc nejde a zadání je většinou také podstatně volnější, ale i tomu musí odpovídat cena.
Bradavice bych zvládnul sám.
Bradavice bych zvládnul sám.

Tak jestli ti nedela potize, ze sidlime v Koline, mohl bych i pomoci. Zabyvame se CNC obrabenim a krome hlubokeho vrtani a 3d brouseni by to ostatni slo. My tedy jen obrabime a nejake to brouseni je take mozne, ale na zbytek tech veci mame dobre kooperace v nasi blizkosti, takze take neni problem....
Hlavně jde o to, že některé zakázky musím odmítnout, protože nemám kde nechat udělat některé operace. Spolehlivost, kvalita a dobrá domluva je základ. Žádný průšvih si nemůžu dovolit.
No právě, když něco zadám, tak to musí být OK. Kdo má pořád mlátit ty dodavatele násadou od krumpáče, to je strašná dřina. 

petrL: No, to bych možná využil
Jaká je maximální možná tloušťka materiálu u drátovky a jaký je max posun v ose Z u hloubičky?
laser30: těch 200x200 to je v mm nebo v cm?

laser30: těch 200x200 to je v mm nebo v cm?
laser30: To je v pohodě, momentálně na laser nic nemám, ale časem se zase něco najde. Už jsem si nechával vyřezávat i kousky o rozměrech pár cm.