http://www.lintech.cz/
Tahle firma se zabývá mikrofrézováním (používají i frézy 0,1mm) a takový nápis pro ně nebude problém. Takže jim napiš a oni ti dají cenovou nabídku.
Jak vyrobit jemny popis viz priloha
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Viděl bych to spíš na elektrodu a vyjiskřovačku, pak by to mělo být naprosto dokonalý. 

Až to bude hotové celkem rád bych se mrknul na výsledek (foto), pokud to není super tajné
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
můžu se zeptat jaké bylo finále?tomkl píše:dekuji vsem
podobný věci taky dělám ale spíš jen dokázat to co nejde jinde

Leckdo tady píše o nástrojích,otáčkách....za půl hoďky hotovo

Klasické půlené hroty jsou na tvrdší mat.nepoužitelné, max.s ním můžeme jet po 0,02 a menší rychlostí.
Když už mám něco rýt tak většinou do bronzu a nerezu na profi CNCčku v nástrojárně ale nechávám si nabrousit spec.hroty u ext.firmy .
Je to můj výmysl ale funguje skvěle.... je to pětiboký kuželový jehlan,vrch.uh.kužele 10° ale chce to taky kvalitní HM polotovar !
Poprvé kroutili hlavou že to ještě nikdo nechtěl

Kolegové tvrdili jaké budou otřepy na horní ploše ale jsou opravdu zanedbatelné.
hmm,krásná práce.... 2mm je docela dost,dělal jsem bronzovou firemní reklamu taky 2mm vystouplé písmo,znaky,vel.200x150 x tl.4mm a myslel že to nedodělám . Při odebírání vrstev se plech uprostřed zvedl až na 2mm ! takže vyndat,prohnout opačně a znovu....
Do Lintechu občas taky posíláme a fakt špička,umí.

Do Lintechu občas taky posíláme a fakt špička,umí.