Diky. Uz jsem se mezitim rozhodl stejne, vezmu 500W verzi.
Videl jsem to vreteno fyzicky na Amperu a docela me prekvapilo, ze uchyt na tom vystavenem kuse byl udelany jinak, nez jak je to v PDF, ktere maji k tomuto motoru na webu. Kdyz jsem se na to mailem zeptal pana obchodnika, tak to zustalo bez odezvy.
Rozhodne technicka a vyrobni divize je na vyrazne vyssi urovni nez divize obchodu a supportu (viz napr. i to nastaveni menice, jak jste psal).
Vřeteno Atas s ER16 nebo ER20?
pokud máte nějaké problémy a dotazy ohledně ATAS vřeten tak se můžete obrátit namě , co se týče úchytu ( příruby) tak se vyrábí více zákaznických variant, kde se dělají zákazníkovy na zakázku. v pdf jsou standartní rozměry .
Dekuji.
Je to tak, ze prumer toho krku je u obou stejny 57mm, ale jinak jsou rozmistene diry pro srouby.
Viz prilozene obrazky. Pokud je nove a platne to rozmisteni s vetsi rozteci (ktere je pro montaz
urcite sikovnejsi), tak me udivuje, ze na vystave ukazovali stary model.
Je to tak, ze prumer toho krku je u obou stejny 57mm, ale jinak jsou rozmistene diry pro srouby.
Viz prilozene obrazky. Pokud je nove a platne to rozmisteni s vetsi rozteci (ktere je pro montaz
urcite sikovnejsi), tak me udivuje, ze na vystave ukazovali stary model.
pozor tohle je každé vřeteno jiný typ , jedno má jako plochou přírubu a má dlouhou hřídel na kleštiny CM , montáž pouze ze zdola
a druhé má vytaženou přírubu , krátkou hřídel a kleštiny er16/er20 , dá se upnout třmenem za přírubu nebo do děr zespoda .
vyrábí se i výc variant .
ty dvě provedení mají různé rozteče děr
a druhé má vytaženou přírubu , krátkou hřídel a kleštiny er16/er20 , dá se upnout třmenem za přírubu nebo do děr zespoda .
vyrábí se i výc variant .
ty dvě provedení mají různé rozteče děr
Kdyby to bylo takhle, tak je to jednoduche. Jenze tak snadne to asi neni, je v tom nejaky vetsi hokej.
Obe varianty jsou oznaceny jako verze s ER16, viz prilohy.
Verze s temi dirami hodne blizko priruby byla na vystave, s klestinou ER16. To druhe PDF jsem dostal jako popis toho, co snad dostanu, kdyz si to koupim. Takze jsem fakt zmatenej.
Obe varianty jsou oznaceny jako verze s ER16, viz prilohy.
Verze s temi dirami hodne blizko priruby byla na vystave, s klestinou ER16. To druhe PDF jsem dostal jako popis toho, co snad dostanu, kdyz si to koupim. Takze jsem fakt zmatenej.
je možné že je to opravdu novější verze ,ale i tak je ten výkres dost starý ,
ještě jsou další verze at to nemáš tak snadný : http://www.atas.cz/files/FT4C.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
ještě jsou další verze at to nemáš tak snadný : http://www.atas.cz/files/FT4C.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta dokumentace je fakt k pomilovani.
Rozmery v tomhle poslednim PDF jsou shodne, jako v tom mem puvodnim druhem (tedy ale jine, nez co vystavujete jako realny vyrobek na vystavach).
Ale zase tady je podle me blbe tabulka s parametry. Predpokladam, ze asi neni pravda, ze motory 500W i 750W maji shodne proud 2.6A.
Rozmery v tomhle poslednim PDF jsou shodne, jako v tom mem puvodnim druhem (tedy ale jine, nez co vystavujete jako realny vyrobek na vystavach).
Ale zase tady je podle me blbe tabulka s parametry. Predpokladam, ze asi neni pravda, ze motory 500W i 750W maji shodne proud 2.6A.