tak si dej do vřetene CNCéčka upni metlu na šlehání a nech si projet program na spirálu párkrát tam a spět a musíš to mít bez hrudek , myslím že bys nemusel dát vřetenu ani plné točky

Zlata slova.PAKO.ll píše:se ti divím... já koupím víno, hřebíček ,skořici ,citrónek .... žena zasedne,přijede ještě dalších 3-6 holek každý rok
chlap se nem srát tam co je dostatek emancipovanejch ženskejch rukou
Jojo, tohle se mimo jine pouziva (v malem provedeni) treba pro davkovani pajecich a lepicich past v elektronice. Taky to pouzivam.packa píše:z kartuší se dá i vytlačovat přímo vzduchem , jsou na to pistole , jen se pouští tlak přímo na píst co je součástí kartuše
spotřeba vzduchu je malá tak by nato stačil i kompresorek z ledničky
Asi teda jak který kus, já s tím totiž vysával olej z portálů zvrchu nalívacím otvorem při výměnách ( je ho tam tedy jen asi půl litru), protože se tam dával hustý - spíš vazelína - a tou maličkou výpustnou dírou mi nechtěl vytýct, a šlo to. Jako zdroj jsem používal baterii z akušroubováku.packa píše:jenže to ti nehne s ničím hustčím jak vodaPetr Bratřík píše:Čerpadlo z ostřikovače ze starý škodovky -tam bylo zubové, a měl bys to komplet i s motorkem