sháním k sobě člověka, co bude schopný mi vypomoci (samozřejmě to nechci zadarmo) při výrobě stylingovych doplnku do meho automobilu.
Ušil jsem si an sebe takovou boudu a v rámci stavby mého automobilu jsem oprášil své znalosti strojařiny a začal vymýšlet, že co nejvíce plastových komponent předělám do kovu, ideálně asi nerezová ocel, ale to teď není podstatné. Po nějaké době studia co vlastně zvládnou CNC stroje a co je a co není možné jsem dospěl k názoru, že vyrobit některé tvary, které vyrobit chci je téměř nemožné nebo velice složité, ale nemám žádné reálné zkušenosti s frézováním a soustružením, takže si ještě nejsem úplně jist, jaké z mých představ budou vůbec realizovatelné v nějaké rozumné cenové relaci.
Sem píšu, protože sháním člověka co by mě dokázal provést (třeba na facebook chatu nebo na skypu) úskalím CNC výroby a dokázal by mi vysvětlit jak vlastně musí moje návrhy vypadat aby bylo reálné je vyrobit (tedy technologické omezení), umím v autocadu, mám dva nebo tři návrhy, které bych rád probral.
Samozřejmě bych se dál nebránil, kdybyste mi pomohli s finálním návrhem/výkresem a jeho případnou výrobou (u sebe nebo třeba doporučení na firmy co to zvládnou).
Nic z toho nechci zadarmo, rád vám od hodiny zaplatím, že se mnou ztrácíte čas a pokud by byla spolupráce bezproblémová a byl z vaší strany zájem, měl bych podobných zakázek na návrh + výrobu podle mého předchozího modelu v autocadu do budoucna určitě víc.
Pište mi SZ, ozvu se zpět vždy jak budu mít čas