Power up/down sekvencia bude na výkonovej časti, z ktorej budú prakticky napájané 3 drivery. Ak mám ísť podľa datasheetu TB6560, tak najskôr sa zopne VDD po zapnutí nejakého hlavného prepínača. Relé s časovým oneskorením potom zopne výkonovú časť. Podľa datasheetu zo strany 26 som z grafu vyčítal, že dobré bude, ak sa najskôr log. 1 dostane na RESET a potom na ENABLE. Preto som ENABLE zapojil k zemi a po otvorení optočlena (ktorý bude riadený z CPU) sa pripojí do log. 1. Príde my to také prirodzenejšie, že driver je schopný činnosti až keď mu to dovolím ja (viď schéma).
Táto schéma obsahuje prakticky len súčiastky potrebné na fungovanie TB6560, "sleep" obvod a optočleny. Takýchto driverov by som chcel 3 a maly by mať spoločné napájanie (zdroj, filter, stabilizátor...), spoločnú prepäťovú ochranu + poistku (*ky?). Uvažujem správne?

A ešte hádam posledná otázka. Je vhodnejšie použiť optočleny mimo driverovej dosky (niečo ako oddeľovacia doska), alebo môžu byť na driverovej doske, ale na nejakom slušnom mieste niekde pri kraji, ďalej od prípadných rušivých elementov? Lebo vidím, že tvoje zapojenie nemá optočleny na driverovej doske, ale zase som videl zapojenia, ktoré ich tam majú..