Na vše je ještě půl roku záruka. Pouze jeden driver jsem ze zvědavosti odkrytoval

Drivery 3ks typ EM806 - driver pro 2-fázové krokové motory, 80V, 8.2A viz foto.
S drivery se krásně dá pomocí SW v PC přes sériový port vyladit rezonanční frekvence. Je to pak tiché skoro jako servo.
Drivery jsem používal se slabšími motory NEMA 23 s přesnými kuličkovými šrouby v C5 stoupání závitu 8mm a úplná spokojenost - polohují přesně, rychle, bez pískání a chvění.
Z motorů NEMA 23 vytáhli dvakrát více než původní Toshiba driver, takže mě velice mile překvapily až jsem byl zvědavej a jeden driver odkrytoval abych viděl jak jsou řešeny.
Mohu prozradit, že uvnitř je procesor, DA převodníky pro měření proudů, Mosfet můstky dimenzované pro 15A a 145V na masivním chladiči. Dále je uvnitř spínaný zdroj pro číslicové obvody, takže nevyžaduje další napájení.
Frézku už jsem v létě prodal a nyní kupuju profi obráběcí stroj takže už nebudu potřebovat.
Ceny bych spočítal takto:
- drivery 3x 2300 Kč
- motory 2x 1400 Kč
- zdroj 1100 Kč
- oddělovací deska 450 Kč
- spojky 3x 300 Kč
- krabice 400 Kč
- kabeláž 200 Kč
- práce instalace a zapojení 400 Kč
(součet 13.150 Kč) a prodejní cena za celek tedy dejme tomu 12.000 Kč k jednání... (nákupní cena komponent byla někde kolem 16.500 Kč před rokem v létě)
Nejlépe jako celek.
UPOZORNĚNÍ: zařízení jako celek nemá elektrickou revizi a proto prodávám jako komponenty a neručím za případné způsobené škody a újmy na zdraví způsobené jejím neodborným používáním. Pokud zařízení koupí člověk bez elektrotechnického vzdělání doporučuji nechat zapojit a zkontrolovat odborníkem.