starší olejová rotační vývěva
cena 2200
parametry http://www.lavat.cz/dat_vyrobky/Vyvevy/ ... _1512.html" onclick="window.open(this.href);return false;
typ VR 1,5
1,5m3/hod
Vývěva je po celkové opravě. Vyčištění, přetěsnění, nový olej, plně funkčnívývěva
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Jakej dosáhne podtlak?
- skodamotor
- Kontaktovat uživatele:
Nejde mi ani tak o tabulkové údaje nového, jako reálně dosahované údaje starého ve slušném stavu. Já mám tu samou a chci ji také prodat (mám ještě dvě další) a nerad bych to prodával jako nějaký vrak. Proto bych rád změřil co z toho leze a jestli je to v kvalitě "na prodej" nebo v kvalitě "na repas". picom, neměřil jsi tu svojí?
Tak to aj ja mam jednu nadbytocnu a tiez chcem o tom nieco zistit. Mam aj dalsie a viem ze lamelova da tak -0,8 max a olejova -0,99 max . Aj som to meral ale zakazdym mi to ukazovalo iny udaj. Pravdepodobne to bolo sposobene atm. tlakom.
Tak ktory je to udaj?
Tak ktory je to udaj?
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
Ukazovala -0,94 bar na ručkovém manometru, ale nevím jak měří. Ani nová vývěva mi nikdy neukázala -1barQNX píše:Nejde mi ani tak o tabulkové údaje nového, jako reálně dosahované údaje starého ve slušném stavu. Já mám tu samou a chci ji také prodat (mám ještě dvě další) a nerad bych to prodával jako nějaký vrak. Proto bych rád změřil co z toho leze a jestli je to v kvalitě "na prodej" nebo v kvalitě "na repas". picom, neměřil jsi tu svojí?
Pro účely vakuového přisávání obrobku nebo odlévání pryskyřic , je to stejně jedno.
Důležité je, aby fungovalo přimazávání, ventilky a nebyly sjeté lamely nebo domeček čerpadla.
Přesně jak píše picom.V praxi vývěva udrží obrobek dejme tomu 100x100 mm vždycky pokud se točí a je v ní olej.Pokud je k.o. tak se kousne ale většinou se dá ještě opravit-obvykle je pertinaxová lamela (lamely) ojetá v tloušťce materiálu a vzpříčí se...picom píše:Ukazovala -0,94 bar na ručkovém manometru, ale nevím jak měří. Ani nová vývěva mi nikdy neukázala -1barQNX píše:Nejde mi ani tak o tabulkové údaje nového, jako reálně dosahované údaje starého ve slušném stavu. Já mám tu samou a chci ji také prodat (mám ještě dvě další) a nerad bych to prodával jako nějaký vrak. Proto bych rád změřil co z toho leze a jestli je to v kvalitě "na prodej" nebo v kvalitě "na repas". picom, neměřil jsi tu svojí?
Pro účely vakuového přisávání obrobku nebo odlévání pryskyřic , je to stejně jedno.
Důležité je, aby fungovalo přimazávání, ventilky a nebyly sjeté lamely nebo domeček čerpadla.
Taky hodně odcházejí gumičky na unašečích které tlumí rázy,ty se dají lehce udělat.I ty vymačkané gumičky někdy způsobí "kousnutí",hlavně při rozběhu.
Pokud vývěva jede tahem v mokru,chce to dobrý odkalovač a měnit olej-klidně po 10ti hodinách provozu.Pak i ta stará jede třeba půl roku tahem než se definitivně odporoučí...