23. 2. 2016, 8:55
Přátelé,
Dnes jsem se na půl dne odmlčel, ale ne proto že bych spal. Mezitím jsem žhavil linky mezi Evropou a Asií, protože se něco pokazilo...
Takže přišla chvíle kousnout do nakyslého jablka.
Na odeslané dotazy ohledně delších pravítek mi pan Wong před polednem odpověděl, že je mu velice líto, ale celou zásobu 430!!! sad koupil jeden zákazník, a že už sady které mi v pátek sliboval nemá.
(kterýpak obchodník se s nimi asi vytasí po řekněme patnácti tisících?)
Odepsal jsem mu že to považuju za velmi neseriózní a že moji zákazníci budou velmi naštvaní. Vzhledem k tomu, že mám na aliexpresu jako zákazník level A4 (nejvyšší) a rating lepší než 99% kupujících, očekávám individuální přístup. A jaké tedy navrhuje řešení.
Odpověděl mi, že takové sady teď nemá žádné, (kromě těch běžně nabízených přes aliexpress). Jeho nabídka (kterou asi poslal kde komu) se týkala výprodeje skladových zásob co byly vyrobeny navíc. Že mu ale mám poslat seznam jaká odměřování a jaká pravítka potřebuju, a on mi udělá na to zboží speciální cenu.
Zabalil to do omáčky ve smyslu že v těch odměřováních byly montovány desky od výrobce se kterým nemají dobré zkušenosti, a že ty které mi nabídne budou kvalitnější blablabla.. Trochu jako na vietnamské tržnici
Tímto tedy celou akci pozastavuju.
Pošlu mu teď poptávku na speciální cenu pro první, kteří se ozvali a potvrdili rozměry pravítek (Zbýňa, Jimmy, Pafik, Fmodel, o.k.y.s a j-k) a uvidíme, s čím pan wong příjde. Podle toho pak uvidíme co dál.
Nevím, jestli cena zůstane stejná, ale podle těch keců o lepší kvalitě předpokládám, že tam bude tlak na cenu vyšší.
Z toho důvodu beru vaše objednávky pochopitelně jako nezávazné, a jejich závaznost si potvrdíme teprve až budeme vědět, na čem jsme.
Až mi budete nadávat, dodržujte prosím pravidla tohoto fóra.
Takhle to dopadá, když chce člověk pomoct kamarádům a každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán.
Tak už to na světě chodí...
Vladimír
Naposledy upravil(a)
VirtualMan dne 23. 2. 2016, 9:10, celkem upraveno 2 x.